Flickr
Youtube
Telefon:+36-1-297-0367, +36-30-680-0100
E-mail:

Bemutatkozás

Az 5Guriga Kft. 1997 óta van jelen a közúti haszongépjármű alkatrész és pótkocsi alkatrész forgalmazás piacán. A megalakulás óta egyenletes fejlődés jellemzi cégünket.

Fő profilunk az IVECO tehergépjárművek teljes alkatrészellátása a legkisebbtől a legnagyobbig. Természetesen a többi haszongépjármű típushoz is kínálunk alkatrészeket. Termékkínálatunk legnagyobb része olasz beszállítóktól érkezik.

Beszállító és gyártó partnereinkkel kiváló együttműködés keretében biztosítjuk a folyamatosságot, hogy a megrendelt teherautó, pótkocsi, haszongépjármű alkatrészek a legrövidebb határidővel rendelkezésre álljanak.

Teherautó, busz, haszongépjármű alkatrészre van szüksége? Forduljon hozzánk!

Partnereink heti rendszerességgel küldik a megrendelt alkatrészeket, ugyanakkor tapasztalatunk szerint az igények jelentős részét raktárról tudjuk biztosítani.

Munkatársaink több mint 20 év tapasztalatával a hátuk mögött szakmai kérdésekben bármikor vevőink, megrendelőink rendelkezésére állnak.

Az általunk forgalmazott haszongépjármű, pótkocsi, teherautó alkatrészek minden tekintetben megfelelnek az előírt műszaki, minőségi követelményeknek. Ezekről tanúsítványokkal rendelkezik cégünk, melyek megújítását folyamatosan végezzük.

Sürgős esetekben egy- két nap alatt beszerezzük a szükséges haszongépjármű alkatrészeket. A megrendelt termékeket házhoz szállítjuk kollégáink, valamint a „24H Futárszolgálat” együttműködésével.

Vevőink igénye alapján hétvégenként telefonos ügyeletet működtetünk. Így azonnali rendelkezésre állás során minden igényt igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül regisztrálni, a problémákra megoldást találni meglévő és leendő partnereink, vásárlóink számára egyaránt.

Válassza tapasztalatunkat és megbízható partnereinket megrendeléseihez. Legyen viszonteladó partnerünk, egyeztessünk a részletekről!

Ha kérdése van, keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

Ha jó ár-érték arányú kamionalkatrészeket keres, minket keres!

kamionalkatrészekA legtöbb ember szeret és igyekszik is spórolni. Azonban vannak olyan dolgok, amikből sajnos nem szabad megvenni a legolcsóbbat, mert végső soron könnyen még többe kerülhetnek. Ebbe a csoportba tartoznak a kamionalkatrészek is, melyekből a legolcsóbb termékek általában nem használhatóak sokáig és hamar szervizelésre lesz miattuk szükség újra.

Az általunk kínált kamionalkatrészek ár-érték arányban kiválóak. Hosszú életű, strapabíró termékek, amelyek éveken át képesek megfelelően ellátni a feladatukat. A tőlünk vásárolt kamionalkatrészek esetében nem kell attól félni, hogy idő előtt tönkre mennének, és egy másik, újabb termék megvásárlására lenne szükség. Ezzel nem csak pénzt, hanem sok bosszúságot és kellemetlen szituációt is megspórolhatunk.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is megadott elérhetőségeinken, ha megbízható forrásból szeretne kiváló ár-érték arányú kamionalkatrészeket vásárolni! Széles termékválasztékkal és kedvező árakkal várjuk!

 

Készüljön fel az őszi szezonra Iveco kamionalkatrészekkel!

Sajnos már a nyár utolsó hónapját tapossuk, hamarosan beköszönt az ősz és vele együtt a dolgosabb hétköznapok is visszatérnek. Ilyenkor érdemes egy kicsit felújítani, illetve rendbe szedni a munkához használatos eszközöket, például az áruszállításhoz szükséges teherautókat, kamionokat is. Ehhez cégünk széles választékban és kedvező áron kínál Iveco kamionalkatrészeket.

Az Iveco az egyik legnépszerűbb márka ezeknél a hatalmas gépjárműveknél, azonban időnként mindenképp érdemes egy alapos szervizeltetést beiktatni. Ilyenkor egyrészt átvizsgálják a járművet, másrészt fény derül arra is, ha egy alkatrész cserére szorul. Ezt nem érdemes túl sokáig halogatni, mert ezzel egy külföldön történő lerobbanást is kockáztat a vezető. Széles kínálatunknak köszönhetően cégünknél szinte biztos, hogy megtalálja a szükséges Iveco kamionalkatrészeket, mégpedig kedvező áron, megbízható forrásból.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is Iveco kamionalkatrészekért, vásároljon meg mindent egy helyen és vágjon neki felkészülten az őszi szezonnak!

 

Ahol az igények és a kínálat találkozik: kamion shop

A széles termékskálával rendelkező üzletekre mindig szükség van. Ezek a boltok biztosítják a vásárlóknak azt, hogy egy problémát gyorsan és hatékonyan tudjanak megoldani, például, ha kamion vagy teherautó szereléséről van szó.

Kamion shopunk online áruházként működik és ezáltal széles vevőkört tud kiszolgálni országszerte vagy akár a határokon túl is. Fontosnak tartjuk, hogy minden vásárló, aki kamion shopunkat választja, megtalálja azt az alkatrészt, amiért felkeresett minket. A sokoldalú termékkínálat mellett ügyeltünk arra is, hogy reális, korrekt árakat szabjunk meg, amik mindenki számára megfizethetőek.

A csőkúptól, a gumigyűrűn át a méretjelző lámpáig, gyakorlatilag mindenféle alkatrésszel tudunk szolgálni, ami egy kamion, illetve teherautó megbízható működéséhez kellhet. Műszaki hibás, karambolos, felújítandó járművek számára egyaránt talál új alkatrészeket kamion shopunkban.

Keressen minket megadott elérhetőségeinken és vásároljon megbízható cégtől kamion alkatrészeket!

 

Spóroljon időt teherautó alkatrész webáruházunkkal!

Teherautó alkatrész webáruházModern világunk egyik nagy találmánya az online vásárlás. Már szinte mindent beszerezhetünk interneten keresztül. Nem kell kimozdulnunk a lakásból ahhoz, hogy vásároljunk, legyen szó akár ruháról, élelmiszerről, elektromos termékről vagy járműkellékekről. Teherautó alkatrész webáruházunkkal például rengeteg időt spórolhat, akinek efféle termékekre van szüksége!

Teherautó alkatrész webáruházunk széles termékkínálattal rendelkezik, biztos lehet benne, hogy nálunk beszerezheti, amire szüksége van. Nem kell több boltot körbejárnia egy-egy alkatrészért, hanem akár otthonról, a fotelben ülve megrendelhet mindent! Nem kell igazodnia még nyitva tartási időhöz sem, vásárolhat akár hétvégén, akár éjszaka is. Webshopunk átlátható, könnyen kezelhető, a rendelés pedig gyors és egyszerű.

Nézzen körül Ön is teherautó alkatrész webáruházunkban, rendelje meg a szükséges termékeket egy helyről! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Miért válasszon minőségi kamionalkatrészt az olcsó termékek helyett?

kamionalkatrészAmikor a vásárlóknak kamionalkatrészekre van szükségük, akkor sokan inkább azokat a termékeket részesítik előnyben, amelyek olcsó árkategóriát képviselnek, pedig ez nem előnyös kiválasztási szempont, ugyanis a kamionalkatrész áránál sokkal fontosabb a minősége!

A szakemberek nem győzik elégszer hangsúlyozni, hogy a vevők mindig a minőséget helyezzék előtérbe a kamionalkatrészek beszerzésekor, ugyanis egy színvonalas, megbízható termékkel biztos nem érhetik az embert kellemetlen meglepetések, vagy akár balesetveszélyes helyzetek. Valójában olcsó kamionalkatrészekkel nem spórol a vásárló, hiszen az esetek többségében ezek a termékek idő előtt tönkremennek, és az újbóli megvásárlásuk értelemszerűen plusz költséget jelent. Ezzel szemben egy minőségi kamionalkatrészt csak egyszer kell megvenni, amire azután hosszú éveken át lehet számítani.

Választékunkban csakis minőségi, megfizethető árú kamionalkatrészeket talál. Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A legstrapabíróbb IVECO teherautó alkatrészek, egyenesen Torinoból!

Olyan partnercéget keres, ami a legszorosabb kapcsolatot ápolja a beszállítóival, melyek között méltán híres gyártók szerepelnek? Akkor ismerje meg a több mint húsz éve piacon lévő cégünket, és az IVECO teherautó alkatrészeket!

Alkatrészeinket az olaszországi Torinoban székelő IVECO vállalattól szerezzük be. Az IVECO buszokhoz, teherautókhoz, munkagépekhez, de még katonai járművekhez is gyárt alkatrészt. Nyugodtan kijelenthető, hogy minden téren értékes tapasztalatokat szerzett, és ezeket a tapasztalatokat a nagy múltú olasz autóipar stílusosságával és gondosságával gyúrta egybe, majd formálta alkatrészekké.

Az összes IVECO teherautó alkatrész, amit mi forgalmazunk, ettől a nagyszerű gyártótól származik, az utánzatokat mi messziről elkerüljük. Termékeink kimagasló minőségét tanúsítványok is igazolják.

Bármelyik IVECO teherautó alkatrészre esik is a választása, garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Ha pedig igazi szakértők segítségét kérné a választáshoz, állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

 

Tavaszi karbantartás? Az új alkatrészeket szerezze be kamion shopunkból!

kamion shopAhogy más járműveknél, úgy a kamionoknál is nagyon fontos a tavaszi karbantartás. Ilyenkor a szakemberek ellenőrzik az alkatrészek állapotát és a műszaki területeket is. A vizsgálat során megvan arra az esély, hogy olyan alkatrészeket találnak a járműben, amik már nem garantálják a kamionok biztonságos használatát, ezért cserére van szükség. Ha az Ön járművének elemeivel kapcsolatban is problémák merültek fel a tavaszi karbantartáskor, és új alkatrészekre van szüksége, szerezze be kamion shopunkból!

Kamion shopunkból egyszerűen és könnyedén beszerezheti a hiányzó alkatrészeket a javíttatáshoz. Amint jelzi Önnek a szakember a hibás elemeket, máris felkeresheti kamion shopunkat, majd le is adhatja rendelését. Ezzel rengeteg időt és energiát takaríthat meg, ráadásul, ha szükséges, a karbantartást végző szakember is segíthet Önnek a vásárlásban, hiszen kamion shopunkat a szerelőműhelyből is elérhetik.

Ha kérdései lennének kamion shopunk termékeivel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Szerezze be az új teherautó alkatrészeket kínálatunkból!

teherautó alkatrészek Ahogy más járművekkel, úgy a teherautókkal is előfordulhatnak olyan meghibásodások, amikor a javításhoz új elemekre van szükség. Természetes, hogy ebben az esetben az érintett ügyfelek arra törekednek, hogy megbízható, valóban minőséget képviselő teherautó alkatrészek kerüljenek beszerzésre, hiszen ezek fontos szerepet játszanak a biztonságos közlekedés megteremtésében. Ha Ön is ezekkel az elvárásokkal indul neki az új teherautó alkatrészek vásárlásának, fedezze fel kínálatunkat, ugyanis mi kiemelt figyelmet fordítunk a színvonalas termékek biztosítására!

Nemcsak a vásárlók jogos elvárása miatt fontos számunkra a megbízható kínálat kialakítása a teherautó alkatrészeket illetően, hanem azért is, mert vállalkozásunk felelősséget érez ügyfelei iránt. A jármű elemein egy hosszú út során rengeteg minden múlik, és a minőségi teherautó alkatrészekkel nemcsak a balesetek kerülhetőek el, hanem a munkavégzés is zökkenőmentes lesz.

Szerezze be a javításhoz a szükséges teherautó alkatrészeket választékunkból! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Sürgősen szüksége van új kamionalkatrészekre? Napokon belül szállítjuk!

kamionalkatrészekreVészhelyzetben arra van szükség, hogy a leggyorsabban megoldást találjunk és megtegyük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ismét visszaálljon a megszokott rend. Vészhelyzet lehet az is, ha a tehergépjármű lerobban, műszaki hiba következtében nem indul, és átmenetileg használhatatlanná válik.

Amennyiben sürgősen új kamionalkatrészekre van szüksége, ne forduljon máshová, csakis hozzánk! Ha gyors eredményeket és azonnali megoldást szeretne, akkor mi tudunk segíteni! Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik és jól kiépített rendszert működtet a kamionalkatrészek értékesítésének területén.

Jól tudjuk, hogy mennyire fontos az időzítés és az, hogy az új kamionalkatrész időben érkezzen meg. A késlekedés mások számára is pénzkiesést jelent, nem beszélve a határidők teljesítésének ellehetetlenedéséről. Forduljon hozzánk bizalommal és mi akár egy vagy két napon belül is szállítjuk a megrendelt, új kamionalkatrészt Önnek! A részletekkel kapcsolatban a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken érdeklődhet!

 

IVECO alkatrész webáruházunkban bármilyen alkatrészt megtalálhat teherautójához!

Az IVECO járművek az egyik legnépszerűbbeknek számítanak, ugyanis tökéletesen kiszolgálják a szállítmányozással foglalkozó cégek igényeit. Mivel nap, mint nap számos tényezőnek vannak kitéve ezek a teherautók, kamionok, időről-időre szükség van bizonyos alkatrészek cseréjére, azonban természetes, hogy az üzemeltetők a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb formáját választanák az alkatrészek megvásárlásának. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, fedezze fel IVECO alkatrész webáruházunk kínálatát!

IVECO alkatrész webáruházunkban minden olyan elemet, kiegészítőt megtalálhat, amely szükséges lehet egy-egy javítás kapcsán. Mivel rendkívül gazdag webshopunk választéka, lehetősége van, hogy egyszerre, akár több mindent is beszerezzen, így, ha bármilyen alkatrészcsere merülne fel a jövőben, hosszabb várakozás nélkül be lehet építeni az új elemeket.

Tegyen Ön is szert előnyökre IVECO alkatrész webáruházunknak köszönhetően! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 


Teherautó alkatrészek beszállítása

kampanyfelugyelet.huCége fuvarozással foglalkozik? Több teherautóval dolgozik, és szeretné, ha mindegyik megfelelne műszakilag az új jogszabályoknak? Meghibásodott tehergépkocsija fuvarozás során és nincs megfelelő alkatrész a javíttatáshoz? Nálunk jó helyen jár, mert cégünk teherautó és pótkocsi alkatrészek beszállításával, kereskedésével foglalkozik!

Ha Önnek is fontos szempont, hogy üzlete zavartalanul működjön, tehergépjárművei nem hibásodhatnak meg, ha mégis ez történik, nem eshetnek ki hetekre, hónapokra a munkából, hiszen akkor Ön kevesebbet tud termelni, mint amennyit tervezett. Ez nagy kiesés lehet vállalkozásának, ezért fontos, hogy a meghibásodott tehergépjármű javíttatását minél hamarabb biztosítsa. Ám ez sem könnyű, ha a szervizben nem kap megfelelő alkatrészeket a meghibásodott darabok helyett.

Cégünk a kért alkatrészeket a leggyakrabban biztosítani tudja raktárról, ám amit rendelnünk kell, az is akár 2-3 nap alatt megérkezik és azonnal az Ön rendelkezésére áll! Ha szeretné, hogy a meghibásodott tehergépjármű a lehető leggyorsabban visszaállhasson a forgalomba, válasszon minket alkatrészek beszerzésére!

 

Autóbusz alkatrészek

kampanyfelugyelet.huUtas szállítássalfoglalkozik? Nap, mint nap emberek tucatjait kell elszállítania egyik helyről a másikra? Akkor Ön előtt sem nagy titok, hogy ehhez egy jól működő és megbízható utasszállító járműre van szükség. Azonban hiába rendelkezik kiváló minőségű autóbusszal, ezek a járművek is óhatatlanul meghibásodnak idővel és nem képesek ugyanazokkal az alkatrészekkel működni évtizedekig.

Ilyenkor jön jól egy olyan megbízható alkatrész forgalmazó elérhetősége, mint amilyenek mi vagyunk. Autóbusz alkatrészre van szüksége? Ne keressen tovább, mert nálunk megtalálja azokat a minőségi alkatrészeket, amelyekre utasszállítójának szüksége van. Több, mint húsz éves tapasztalatunkkal a hátunk mögött mára megismerkedtünk az autóbusz alkatrészek minden típusával. Termékeink között megtalálhatóak kiváló minőségű olasz alkatrészek, melyek már bizonyították időtállóságukat. Kínálatunkban minden autóbusz alkatrészt megtalál, amire csak szüksége van, ha mégsem, mi megszerezzük!

Rendeljen tőlünk autóbusz alkatrészt és ne bízza a véletlenre vállalkozása sikerét!

 

Pótkocsi alkatrészek széles kínálata

kampanyfelugyelet.huRengeteg iparág létezik, ahol szükség van pótkocsikra, legyen az a mezőgazdaság, áruszállítás, feldolgozó üzemek, futárszolgálatok, és még sorolhatnánk tovább. Az ilyen ágazatokban alapvető elvárás, hogy minden zökkenőmentesen és tökéletesen haladjon. Akár a gyorsaság, akár a pontosság, akár a határidő az elsődleges szempont, egy esetleges meghibásodás minden esetben nagy károkat okozhat.

A pótkocsiknak kiemelt feladata van, hiszen nagy mennyiségű árut szállíthatunk általa, így mindig szükség van a felszereltségre. A pótkocsi meghibásodása igen nagyproblémát okozhat: körülményes, és természetesen komoly anyagi ráfordítással jár egy új szerkezet beszerzése, azonban gyakran elegendő az alkatrészcsere, hogy újra működőképes legyen a szerkezet.

Amennyiben pótkocsi alkatrészre van szüksége, hogy munkaeszköze ismét kihozhassa magából a maximumot, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, minőségi alkatrészekkel és sokéves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére!

 

IVECO alkatrészek

kampanyfelugyelet.huAz IVECO vállalat az 1990-es évek óta aktívan jelen van a magyar piacon minőségi és minden célt maximálisan kiszolgáló haszongépjárműivel, alkatrészeivel és sokoldalú szolgáltatásaival, valamint gazdag, változatos kínálatával igyekszik kielégíteni teljes körűen az ügyfelek igényeit. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően a vállalat szakemberei a legmodernebb technológiák és innovatív mérnöki és fejlesztőmunka segítségével időtálló, minőségi funkcionális termékeket állítanak elő, mind járművek, mind alkatrészek tekintetében.

Cégünk az IVECO vállalat minőségi alkatrészeit kínálja a felhasználók számára tehergépjárművekhez, pótkocsikhoz és egyéb haszongépjárművekhez egyaránt. Célunk minden igény teljes körű kiszolgálása, melynek következtében jól felszerelt IVECO alkatrész raktárkészlettel, valamint új és minőségi bontott alkatrészekkel egyaránt maximálisan kielégítünk minden igényt, hogy Ön termelékenyen és sikeresen bonyolíthassa le munkatevékenységeit.

Tekintse meg weboldalunk információt és válasszon megbízható IVECO alkatrészeket, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Minőségi bontott IVECO alkatrészek

kampanyfelugyelet.huA rendszeres használatnak és igénybevételnek köszönhetően, valamint az idő múlásával természetes módon elöregednek, tönkremennek a járművek bizonyos alkatrészei. Ez nem csupán kellemetlen, de akadályozza a munkavégzés lehetőségét, valamint romlik a közlekedésbiztonság is. A zavartalan és folyamatos közlekedés érdekében gyors és precíz javításra van szükség, amely során a megfelelő alkatrész beszerzése óriási körültekintést kíván, hiszen széles a piaci kínálat új és bontott alkatrészek tekintetében egyaránt.

Az IVECO sok éves múltra visszatekintő innovatív tervezőmunkával és a legújabb technológiai lehetőségeket alkalmazva gyárt minőségi tehergépjármű és autóbusz alkatrészeket, melyek esetében a bontott alkatrészek kiváló minőségű, megbízható megoldást jelentenek az érdeklődők számára. A bontott alkatrészek szigorú minőségellenőrző átvizsgálást követően kerülhetnek csak forgalomba, melynek köszönhetően a javítási munkálatok gazdaságosabbá válhatnak.

Minőségi bontott IVECO alkatrészekért tekintse meg weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Miért érdemes IVECO bontott alkatrészt vásárolni?

kampanyfelugyelet.huSok ember kifejezetten elutasító a bontott alkatrészekkel szemben. Feltehetően ez azért lehet így, mert korábban volt valami nagyon rossz tapasztalatuk ezen a téren. És valóban, egy bontott alkatrész sok bosszúságot okozhat abban az esetben, ha a tulajdonos nem fordít elég gondot arra, hogy hon

nan szerezze be, majd kivel szereltesse be az alkatrészt.

Az IVECO bontott alkatrészei ellenőrizhető forrásból származnak, kollégáink pedig nagyfokú szakértelemmel válogatták ki őket. Miért fontos ez?

Szakmai és laikus körökben is örök dilemma, hogy az után gyártott vagy a használt alkatrész mellett döntsünk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha jó szakember dolgozik a bontott alkatrésszel, akkor sokkal kifizet

Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be!

ugrás a belépéshez