Flickr
Youtube
Telefon:+36-1-297-0367, +36-30-680-0100
E-mail:

Bemutatkozás

Az 5Guriga Kft. 1997 óta van jelen a közúti haszongépjármű alkatrész és pótkocsi alkatrész forgalmazás piacán. A megalakulás óta egyenletes fejlődés jellemzi cégünket.

Fő profilunk az IVECO tehergépjárművek teljes alkatrészellátása a legkisebbtől a legnagyobbig. Természetesen a többi haszongépjármű típushoz is kínálunk alkatrészeket. Termékkínálatunk legnagyobb része olasz beszállítóktól érkezik.

Beszállító és gyártó partnereinkkel kiváló együttműködés keretében biztosítjuk a folyamatosságot, hogy a megrendelt teherautó, pótkocsi, haszongépjármű alkatrészek a legrövidebb határidővel rendelkezésre álljanak.

Teherautó, busz, haszongépjármű alkatrészre van szüksége? Forduljon hozzánk!

Partnereink heti rendszerességgel küldik a megrendelt alkatrészeket, ugyanakkor tapasztalatunk szerint az igények jelentős részét raktárról tudjuk biztosítani.

Munkatársaink több mint 20 év tapasztalatával a hátuk mögött szakmai kérdésekben bármikor vevőink, megrendelőink rendelkezésére állnak.

Az általunk forgalmazott haszongépjármű, pótkocsi, teherautó alkatrészek minden tekintetben megfelelnek az előírt műszaki, minőségi követelményeknek. Ezekről tanúsítványokkal rendelkezik cégünk, melyek megújítását folyamatosan végezzük.

Sürgős esetekben egy- két nap alatt beszerezzük a szükséges haszongépjármű alkatrészeket. A megrendelt termékeket házhoz szállítjuk kollégáink, valamint a „24H Futárszolgálat” együttműködésével.

Vevőink igénye alapján hétvégenként telefonos ügyeletet működtetünk. Így azonnali rendelkezésre állás során minden igényt igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül regisztrálni, a problémákra megoldást találni meglévő és leendő partnereink, vásárlóink számára egyaránt.

Válassza tapasztalatunkat és megbízható partnereinket megrendeléseihez. Legyen viszonteladó partnerünk, egyeztessünk a részletekről!

Ha kérdése van, keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

Kamion alkatrész rendelés, ha gyors megoldásra van szükség

Kamion alkatrész rendelésKamion alkatrész rendeléshez keres megbízható céget, ami gyorsan szállít? Forduljon hozzánk, mi széles raktárkészlettel és megbízható partnerekkel várjuk! 

Ha egy kamionhoz alkatrészre van szükség, azt általában igyekszik az ember a lehető leghamarabb megoldani, hogy minél kevesebb ideig kelljen nélkülözni a járművet. Ezért érdemes egy olyan céget keresni, amihez bármikor fordulhat kamion alkatrész rendeléssel kapcsolatban, az gyors megoldást nyújt. 

Az 5Guriga Kft. előnye, hogy nagy raktárkészlettel rendelkezik, így számos esetben azonnal tudja biztosítani a szükséges terméket. Ha még sincs raktáron az adott alkatrész, akkor pedig megbízható partnercégeinkhez fordulunk, akik gyorsan, általában néhány napon belül kiszállítják részünkre. Így Önnek nem kell sokat várnia, és nem szükséges hónapokon át nélkülöznie a járművet. 

Amennyiben kamion alkatrész rendeléshez keres megbízható céget, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Gördülékeny ügyintézéssel állunk rendelkezésére és mindent megteszünk azért, hogy a szükséges alkatrészt a lehető leghamarabb tudjuk biztosítani. 

A téli felkészítésnél is számoljon a haszongépjármű alkatrészeinkkel!

haszongépjármű alkatrészFuvarozás és szállítmányozás a fő tevékenysége? Az új haszongépjármű alkatrészek beszerzését bonyolítsa le a mi cégünknél!

A tél több csapadékot és kevesebb természetes fényt jelent. Ebben az időszakban kizárólag a télre felkészített járművekkel szabad nekivágni a megbízások teljesítésének. Az évszak előtt ajánlott egy alapos karbantartásnak alávetni a járművet. Ebből kiderül, hogy vannak e olyan alkatrészek, amik nem funkcionálnak úgy, ahogyan kellene. 

Az új haszongépjármű alkatrészeket rendelje meg és pótolja, mielőtt elindítja a fuvarozó járműveket a céljuk felé. A téli hidegnek leginkább az akkumulátorok vannak kitéve, amik ilyenkor gyorsabban merülnek. Az utánpótlásról gondoskodni kell időben. A világítás legalább olyan fontos, mint az akkumulátor, hiszen korán sötétedik, de a rosszra forduló időjárás is nehezíti a látási viszonyokat. Az ablaktörlők és a fűtés is kritikus pontot jelent a jármű téli felkészítésében.

Felkészült, biztonságos és komfortos járműveket küldjön az utakra télen is. A haszongépjármű alkatrészeinkkel minden jármű megfelelhet a követelményeknek.

Miért minket válasszon az IVECO alkatrészek rendeléséhez?

IVECO alkatrészek rendeléseAz IVECO alkatrészek rendelését webshopunkban gyorsan, kényelmesen lebonyolíthatja, óriási kínálatból. Érdemes hozzánk fordulnia, ha nem szeretne csalódni!

Ha kamionhoz vagy teherautóhoz van szüksége alkatrészre, hamar észre fogja venni, hogy számtalan beszerzési forrás van. Ha még nincs tapasztalata egyetlen üzlettel sem, akkor nem lesz könnyű eldöntenie, hogy honnan vásároljon, de az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes hozzánk fordulnia

Rövid határidő: hozzánk fordulva gyorsan lebonyolíthatja az IVECO alkatrészek rendelését. Raktárkészletünk hatalmas, ezért a szükséges alkatrész gyakran azonnal rendelkezésre áll, de ha beszerzésre van szükség, azt is igyekszünk a lehető leghamarabb biztosítani. 

Szakértelem: munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, és szívesen állnak rendelkezésére szakmai kérdésekben is.

Folyamatos akciók: árainkat igyekszünk alapvetően is versenyképes áron tartani, de folyamatosan számos terméket kínálunk kedvezményes áron.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, ha IVECO alkatrészeket vásárolna, cégünkben nem fog csalódni Ön sem! 

Mely teherautó alkatrészeket célszerű gyakran ellenőrizni?

teherautó alkatrészekNe feledkezzen meg a teherautó alkatrészek ellenőrzéséről! Ha szükséges, szerezze be kínálatunkból az új elemeket, nézzen körbe a választékban!

A teherautók alkatrészei óriási terhelésnek vannak kitéve, elég csak a hosszú, megtett utakra gondolniuk a használóknak. A járművek további biztonságos alkalmazásához elengedhetetlen bizonyos alkatrészek rendszeres ellenőrzéseSzámos baleset, műszaki hiba elkerülhető a körültekintéssel!

Rendkívül fontos, hogy legalább évente megtörténjen a fékrendszerben található alkatrészek vizsgálata. A fékezés során a nagy tömegű járművek óriási teljesítményt fejtenek ki. Igen kockázatos például kopott féktárcsával, fékbetéttel útnak indulni, főleg most az őszi és téli szezonban, amikor különösen lényeges szempont, hogy a fékrendszer kifogástalan állapotú legyen.

Célszerű még a világító berendezésekkel is foglalkozni, továbbá a gumiabroncsokat, karosszériát is tanácsos megvizsgálni.

Tőlünk könnyedén beszerezheti az új teherautó alkatrészeket. Bővebb információkért keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Kamion alkatrész bolt, a legkedvezőbb ajánlatokkal

Kamion alkatrész boltKamion alkatrész boltunkból a hiányzó alkatrészeket tudja megvásárolni gyártmány és típus alapján. A legkedvezőbb alkatrészt ajánljuk Önnek keresgélés nélkül.

A kamionok javítása, felújítása vagy karbantartása is alkatrészigényekkel járhat. Az új alkatrészt nem csupán rövid idő alatt és a megfelelő minőségben tudja beszerezni, ha hozzánk fordul, hanem biztos lehet abban is, hogy a megfelelő terméket kapja. Ebben segít az ajánlatkérő űrlap, az ajánlatkérés menüpontban. Az alapvető információk megadásával tud minket informálni arról, hogy mire van szüksége kamion alkatrész boltunkból. Ha rendelkezünk a kérésnek megfelelő alkatrésszel, hamarosan kézhez kapja és megtörténhet az alkatrész beszerelése. A célorientált beszerzéshez használja ezt a lehetőséget!

Kamion alkatrész boltunkból mindig sikerélménnyel tud távozni, mert rövid idő alatt megkap minden információt arról, hogy rendelkezünk e a szükséges alkatrészekkel az Ön számára. Az ajánlatkérésekre mindig igyekszünk gyorsan reagálni. Keressen minket bizalommal!

Kamion alkatrész ajánlatkérés: a mi árainkban nem fog csalódni!

kamion alkatrész ajánlatkéréskamion alkatrész ajánlatkérésnek köszönhetően megbizonyosodhat róla, hogy valóban megéri nálunk vásárolni. Keressen minket bizalommal Ön is! 

A kamion alkatrészek beszerzése nem mindig könnyű, van, hogy egy-egy termék után sokat kell kutatni. Ráadásul az sem mindegy, hogy hol vásároljuk meg a szükséges dolgokat, hiszen a megfelelő típus mellett a megbízhatóság és az ár is rendkívül fontos. Cégünknél a kamion alkatrész ajánlatkérés azonban gyors és egyszerű. 

kamion alkatrész ajánlatkérésnek köszönhetően könnyen megbizonyosodhat róla minden ügyfelünk, hogy valóban megéri nálunk vásárolni. Az ajánlatkérés nagyon gyorsan, pár perc alatt leadható, csupán néhány adatot kell megadni az űrlapon. Cégünk igyekszik a lehető legkedvezőbb megoldást megtalálni, így garantált, hogy nálunk jó vásárt csinálnak a járműtulajdonosok. 

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és vegye igénybe a kamion alkatrész ajánlatkérést! Ha kérdése merült fel, bátran lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken

 

Kamion alkatrész rendelés ügyfélbarát feltételekkel!

Kamion alkatrész rendelésKamion alkatrész rendelés megbízható webshopból, rövid szállítási határidővel, nagy választékból, megfizethető áron. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is!

A kamion alkatrészek beszerzése sajnos nem mindig egyszerű. Előfordul, hogy bizonyos termékek nem azonnal elérhetőek és többet kell várni rájuk, azonban erre nem feltétlenül van idő egy áruszállítással foglalkozó cégnél. Annak, aki szeretne biztosra menni, és ügyfélbarát feltételekkel bonyolítaná le a kamion alkatrész rendelést, érdemes hozzánk fordulnia! 

A kamion alkatrész rendelés webshopunkban néhány kattintással megoldható. Nagy választékunknak köszönhetően szinte minden megtalálható a kínálatunkban, és arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban ki is szállítsuk a megrendelt termékeket. Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is megéri hozzánk fordulni. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, nézzen körül nálunk! Ha kérdése merült fel a kamion alkatrész rendeléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítünk mindenben! 

Volvo kamion alkatrészekkel újra gurul a kamion!

Volvo kamion alkatrészekVolvo kamion alkatrészek közvetlenül a beszállítótól. A teherszállító járművek alkatrészpótlása problémamentes, ha minket választ.

A beszállítóink között a Volvo is megtalálható, ennek köszönhetően új, kedvező áron kapható kopó alkatrészekkel és pótalkatrészekkel tudjuk ellátni a vásárlókat. A Volvo termékeinek széles kínálatát tudjuk nyújtani az érdeklődőknek a forgalomban lévő generációk és típusok alapján.

Volvo kamion alkatrészekből folyamatos utánpótlást kapunk, ahogyan a többi beszállító termékeiből is. Ennek köszönhető, hogy a vásárlóinknak nem kell hosszú heteket várnia arra, hogy kézhez kapják a megrendelt, hiányzó alkatrészt. Tervezzen előre a karbantartással, javítással és rendeljen olyan helyről új alkatrészeket, ahonnan határidőre ki is szállítják azokat!

Volvo kamion alkatrészeket a megszokott, kiváló minőségben kapjuk és forgalmazzuk. Az alkatrészpótlás minden típusú tehergépkocsi elemre kiterjed, legyen az futómű, világítás, motor vagy fékrendszer alkatrész. Kérjen ajánlatot üzenetben!

Pótkocsi alkatrész webáruházunk kedvező árakkal várja!

Pótkocsi alkatrész webáruházPótkocsi alkatrész webáruházunkban kedvező áron vásárolhatja meg a szükséges alkatrészeket, megbízható, online rendeléssel, rövid szállítási határidővel. 

Egy szállítmányozási szolgáltatást nyújtó cégnél rendkívül fontos a járművek megfelelő karbantartása, hiszen csakis így garantálható a zökkenőmentes működés. Ehhez elengedhetetlen, hogy amikor valamilyen alkatrészre van szükség, azt megbízható forrásból szerezzük be. Amennyiben ilyet keres, érdemes pótkocsi alkatrész webáruházunkhoz fordulnia! 

Pótkocsi alkatrész webáruházunkban mindent megtalál egy helyen, méghozzá kedvező áron. A vásárlást gyorsan, kényelmesen lebonyolíthatja online, a rövid szállítási határidőnek köszönhetően pedig néhány nap múlva már Önnél lesznek a megrendelt termékek. Bennünk megbízható partnerére talál az alkatrész vásárláshoz. 

Ha kérdése merült fel termékeinkkel kapcsolatban vagy segítségre van szüksége a rendelés lebonyolításához, forduljon bizalommal pótkocsi alkatrész webáruházunk munkatársaihoz, akik szívesen állnak rendelkezésére! 

Kamion alkatrészek rendelése várakozás nélkül

kamion alkatrészek rendelésekamion alkatrészek rendelésében segítünk minden érdeklődőnek. Ne keresgéljen hiába, vásároljon megbízható helyről!

A szállításra használt járművek állapotában beálló változások hatással vannak arra is, hogy mennyire használható a jármű. Egy szállításban aktívan részt vevő kamionnak nem lehetnek műszaki hibái, különben a szolgáltatás színvonala esni fog. A műszaki hiba kijavítása sok esetben új alkatrészekkel történik meg. A kamion alkatrészek rendelése éppen ezért rövid várakozási idővel kifizetődő.

Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha a járműve javításhoz valamilyen alkatrészt kell megrendelnie! A munkatársaink örömmel segítenek abban, hogy a webáruházunkban forgalmazott, ismert márkáktól származó termékek kínálatából az igényeit kiszolgáló alkatrészeket találja meg.

Miután a kamion alkatrészek rendelése megtörtént, a kiszállítás a lehető legrövidebb határidővel megtörténik. Ennek köszönhetően a kamion javítása késés nélkül történik meg és a járművet ismét csata sorba lehet állítani.

Teherautó alkatrész rendelés: kényelmes megoldás flották számára is!

Teherautó alkatrész rendelésTeherautó alkatrész rendelés megfizethető áron, rövid szállítási határidővel, megbízható webshopból! Cégünkre járműflották üzemeltetői is számíthatnak!

Egy járműflotta üzemeltetése nem mindig egyszerű feladat, hiszen rengeteg szervezésre van szükség a gazdaságos működéshez, ráadásul meg kell oldani a rendszeres szervizelést is, méghozzá minden járműhöz. Amennyiben Ön éppen megbízható céget keres teherautó alkatrész rendeléshez, a legjobb helyen jár! 

teherautó alkatrész rendeléshez mindenképp érdemes egy állandó partnert választani, hogy szükség esetén gyorsan biztosítani lehessen a meghibásodott alkatrészeket. Webshopunk kedvező feltételekkel áll a flottát működtető vállalkozások részélre: széles választék, gyors szállítás és megfizethető, korrekt árak várják az érdeklődőket. A teherautó alkatrész rendelés nálunk bármikor zökkenőmentesen lebonyolítható.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a teherautó alkatrész rendeléssel kapcsolatban! 

Kamion alkatrész Budapesten, elérhető árakon!

Kamion alkatrészt BudapestenKamion alkatrészt Budapesten vásárolni egyszerűbb, mint gondolná! A nagy és ismert márkák termékeiből nem kell közvetlenül a gyártótól vásárolnia, elég, ha a magyarországi forgalmazók egyikétől rendel. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben Budapesten kamion alkatrészt keres!

A kamionok és teherautók alkatrész utánpótlása a fővárosban dolgozó vagy ott is működő vállalkozóknak, cégeknek nem lehet probléma, hiszen több forrás is a rendelkezésükre áll. A mi cégünk is alkatrészek beszerzésével és értékesítésével foglalkozik autók, buszok, kamionok és teherautók számára. A kamion alkatrészekből Budapesten nagy a kínálat, de ez persze nem jelenti azt, hogy minden egyes eladó terméke ugyanolyan színvonalnak felel meg. Ha szeretne a legjobb minőségű kamion és teherautó alkatrészekből válogatni, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

A kamion alkatrészeket Budapesten megtalálható cégünk webáruházából tudja megrendelni, az ország bármelyik részéből. Nem kell fővárosinak sem lennie ahhoz, hogy budapesti kamion alkatrészeket tudjon beszerezni. A vásárlás nagyon egyszerű, nem szükséges hozzá utaznia, csak ki kell választania a weboldalon, hogy milyen márkák érdeklik és az elérhető alkatrészekből válogatni. Természetesen nem kell nélkülöznie a szakmai segítséget sem, mert a honlapunkon szerepelnek űrlapok, amiket kitöltve el tud juttatni nekünk. A kollégáink a megadott adatok alapján tudnak Önnek olyan kamion és teherautó alkatrészeket ajánlani, amik megfelelnek a járműveinek.

Az évek óta töretlen színvonalon teljesítő, világszerte ismert kamion és teherautó alkatrész gyártók legjobbjaitól érkeznek a termékeink, amiket kedvező áron tudnak megvásárolni az érdeklődők.

A kamion alkatrész budapesti kínálatáról érdeklődjön nálunk bizalommal! Vegye fel a kapcsolatot a cégünkkel a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és tegye fel nekünk a kérdéseit az általunk forgalmazott, márkákról, termékekről! Legyen egyszerűbb a vásárlás, kérjen tőlünk online árajánlatot a kiválasztott alkatrészekre!

Kamion alkatrészek beszerzése nagy tapasztalattal!

kamion alkatrészek megbízható forgalmazóját keresi? A cégünk segít Önnek is abban, hogy időben megkapja azt a minőséget, amiért fizetett. Mi az, amit egy kamion alkatrészben keres a vásárló? Mi ügyelünk arra, hogy ismerjük a vásárlóink igényeit és azokat folyamatosan figyelemmel is kísérjük. Tudjuk, hogy az igények változhatnak és mi készek vagyunk ehhez igazodni.

kamion alkatrészek világában is állandó értéket képvisel a minőség. A megrendelhető termékeinkből olyan választékot tudunk kínálni a vásárlóknak, ami nemzetközi szinten is megállja a helyét. Ez annak köszönhető, hogy olyan ismert és elismert márkákat tudunk bemutatni a kamion alkatrészek iránt érdeklődőknek, mint amilyen az Iveco is.

A szolgáltatásaink színvonalára legalább ugyanolyan hangsúlyt fektetünk, mint a kamion alkatrészek rendelésére, válogatására.

Ügyfélközpontú hozzáállással segítjük a vásárlókat és minden alkalommal az a célunk, hogy ők mindennel elégedettek legyenek. A megrendelt kamion alkatrészek egy része ugyan olasz beszállítóktól érkezik,  de már jól kiépített és olajozottan működő rendszerben, így nem kell kivárni az időt, amíg hosszú hetek után hozzájut az alkatrészekhez a vásárló. A kapcsolatainknak köszönhetően képesek vagyunk sürgős megrendeléseket is teljesíteni, amikre a vásárlónak nincs módja heteket várni. Akár már pár napon belül ki tudjuk szállítani a megrendelt alkatrészeket, nem sokkal a vásárlás után. Tapasztalat és megbízhatóság jellemzi a működésünket.

Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha a kamion alkatrészek rendelését szeretné kiszámítható, megbízható és gyors módon intézni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elvárásai teljesüljenek és a jármű javításhoz, felújításhoz vásárolt alkatrészekkel kapcsolatban. 

Amikor aktuálissá válik a kamion alkatrész  csere és beszerzés, gondoljon cégünkre és lépjen velünk kapcsolatba további információkért! A weboldalunkon tettük közzé a cég elérhetőségeit, itt kérhet árajánlatot és részletes tájékoztatást is kollégáinktól.

Bontott teherautó alkatrész kiváló minőségben!

bontott teherautó alkatrészbontott teherautó alkatrész a javítás és a szerviz során az egyik választási lehetőség. A karbantartás során felmerülhetnek olyan problémák, műszaki hibák, amik alkatrész cserével oldhatóak meg. A fő kérdés az, hogy mennyibe fog ez kerülni a tulajdonosnak. Nem kell mindenképpen a legtöbbet fizetnie akkor, ha egy új alkatrészt kell vásárolnia. Az köztudott, hogy az új alkatrészek a legdrágábbak, de mindenkinek van választási lehetősége. Dönthet úgy, hogy az új alkatrész helyett a bontott teherautó alkatrészt vásárolja meg és kevesebbet fizet. A bontott teherautó alkatrész megvásárlása egy olcsóbb megoldás, ez tény. Az olcsó sajnos sokszor rossz minőséget is jelent, ezért jól meg kell nézni, hogy mit vásárol. Ha szeretne jó vásárt csinálni és kevesebbet fizetni, akkor figyelnie kell arra, hogy megbízható helyről szerezze be a színvonalas terméket. 

Forduljon tehát hozzánk bizalommal, ha szüksége van a régit helyettesítő alkatrészre, de lehetőleg kedvező ár-érték arányban. A teherautók számára bontott alkatrészeket forgalmazunk és a kategóriájában legjobb termékekkel kereskedünk. Bontott teherautó alkatrészből sokféle van, hiszen mindegyik használt valamilyen szinten, de abban is eltérnek, hogy milyen okból kerülnek a bontóba. Tehát a sokféle, bontóba érkező alkatrészből kell kiválogatni szakszerűen azokat, amik tökéletesen eleget tesznek a minőségi követelményeknek és még van bennük lehetőség.

bontott teherautó alkatrész még éveken át biztonságosan tudja elvégezni a feladatát, ha nincsen különösebb hibája és viszonylag kevés év van benne. Spórolás és megbízhatóság tehát nem zárja ki egymást akkor sem, ha bontott teherautó alkatrészről van szó.

Amennyiben ilyen bontott teherautó alkatrészek iránt érdeklődik, tegyen egy próbát velünk! Garantáljuk, hogy elégedett lesz azokkal a termékekkel, teherautó alkatrészekkel, amiket tőlünk vásárol! Termékeinkről és szolgáltatásainkról kérjen további felvilágosítást bármelyik, a honlapon szereplő elérhetőségünkön! Kollégáink segítenek Önnek!

 

Autóbusz alkatrészek elérhető áron, gyors szállítással!

autóbusz alkatrészekAz autóbusz alkatrészek Iveco minőségben megvásárolhatóak rövid szállítással! A buszokkal nem csupán a városi tömegközlekedésben találkozhatunk, a turizmusnak is alapvető eszközei a buszok. A hosszabb és rövidebb utakhoz is gyakran indítanak buszokat, persze ezek már komfortos, jól felszerelt és modern járművek, amik alkalmasak arra, hogy kényelmesen lehessen rajtuk utazni, akár napokon keresztül is.

A szezon már közeleg, ezért nem árt a gépparkokat, jármű parkokat ellenőrizni és a szükséges javításokat elvégezni a buszokon. Ahol autóbusz alkatrészek cseréjére, pótlására van szükség, ott el kell végezni a javításokat minél előbb, különben a jármű nem alkalmas az utas szállításra.

Az autóbusz alkatrészeket a legegyszerűbben úgy tudja beszerezni, ha online vásárol vagy online elérhető készletből válogat. A mi cégünk a jármű alkatrész forgalmazás területén már a kilencvenes évek óta jelen van és stabil szerepet tölt be a piacon. Az autóbusz alkatrészek mellett teherautó tartozékokat is értékesítünk, minden esetben ragaszkodva az évtizedekkel ezelőtt felállított minőségi mércéhez. Az Iveco márka még ma is kiváló alkatrészeket gyárt, ezért mi sem pártoltunk el tőlük és a vásárlóinknak is ezeket a termékeket ajánljuk, ha például autóbusz alkatrészeket keresnek.

A termék kínálatunkban minden olyan alkatrész megtalálható kiváló minőségben, amire szükség lehet egy javításhoz, felújításhoz. A kiválasztott és megvásárolt terméket rövid időn belül kiszállítjuk a megadott címre. Nincs más dolga, csak egy megbízható partnert választani és az utazás nem tartogat majd kellemetlen meglepetéseket, mert minden alkatrész biztonságos működést nyújt!

Amennyiben új, megfizethető árin kapható autóbusz alkatrészeket kell rendelnie ahhoz, hogy a jármű parkjának állapotát rendbe hozza és az aktuális karbantartási, javítási munkálatokat maradéktalanul elvégezze, forduljon hozzánk bizalommal! A weboldalunkon megtalálja minden elérhetőségünket, ezeken fel tudja venni a kapcsolatot velünk, ha információt szeretne kérni vagy rendelni.

 

Teherautó alkatrészek téliesítéshez, felkészítéshez!

teherautó alkatrészekA szállítmányozás mindennapos eszközei a teherautók, amik száz és ezer kilométereket gurulnak le egy-egy megbízás alatt. A teherautóban nemcsak vezet, hanem alszik, eszik, várakozik is a sofőr. Ezért fontos, hogy a legjobb felszereléssel legyen berendezve, hogy bármelyik évszakban komfortosan érezze magát a sofőr utazás vagy pihenő közben is.

A teherautó alkatrészek között olyan termékek is megtalálhatóak, amik a téliesítéshez nélkülözhetetlenek. A teherautó alkatrészek egyik fontos képviselője a téliesítéshez nélkülözhetetlen elem, az állófűtés. Az állófűtés nagyon hasznos és még annál is praktikusabb berendezés, ami évszaktól függően beszerezhető és eltávolítható. A hidegben a legjobb módja annak, hogy kellemes hőmérsékletet teremtsen a sofőr  vezető fülkében.

teherautó alkatrészek közé tartozik még egyéb, a téliesítéshez jól felhasználható termék. A téli gumiabroncs cseréje alapvető dolog, mert az országutakon az időjárás okozta állapotok kockázatot jelentnek, ha olyan járművel közlekedik valaki, ami nincs felkészítve a csúszós utakra, a rosszabb látási viszonyokra.

teherautó alkatrészek között érdemes számon tartani a világítás kategóriájába tartozó termékeket is. A fényszórók és indexek, ködlámpák üvege nem lehet bemattult, törött vagy halovány. A rövidebb nappalok miatt gyorsan érkezik az alkonyat, a ködös, havas tájon történő áthaladáshoz maximális fényerejű lámpákra, kifogástalanul felszerelt járműre és jól karbantartott teherautóra van szükség. Természetesen nem maradhat ki a jármű téli felkészítéséből az alapos ellenőrzés sem. Az átvizsgálás során is fény derülhet olyan műszaki hibára, hiányosságra, amit egy új teherautó alkatrésszel kell pótolni, semlegesíteni.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen minőségi teherautó alkatrészeket! Induljon útnak egy kiválóan felkészített járművel, ami kifogástalan műszaki állapottal rendelkezik! Minden szükséges alkatrészt biztosítani tudunk, méghozzá márkás kivitelben és nagyon kedvező áron! Érdeklődjön megadott elérhetőségeinken!

 

Kamion alkatrészek nem akármilyen minőségben!

kamion alkatrészekA fuvarozásra és szállításra a kamionok és a teherautók a legalkalmasabb járművek. Persze ez az alkalmasság relatív, hiszen megbízhatónak kell lennie a járműnek rövid távon is és hosszabb út során is. A megbízhatóságot a színvonalas kamion alkatrészekkel lehet elérni. 

Az Iveco neve egyet jelent a magas színvonallal és az annyira áhított megbízhatósággal. Miért keresgélne további márkák és kamion alkatrészek után, amikor már megtalálta a megfelelőt! A cégünk nem csupán a minőségi kamion alkatrészek tekintetében igényes, de arra is ügyelünk, hogy a szolgáltatásaink is megüssék a mércét. Hála a jó kapcsolatainknak és a felkészültségünknek, a megrendelt termékeket akár már 24 órán belül kézbesíteni tudjuk.

 

Gondoskodjon a járműveiről és készítse fel őket kiváló kamion alkatrészekkel, hogy a szolgáltatásai is megbízhatóak legyenek! Ebben tudunk segíteni, csak keressen fel minket bizalommal! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén érdeklődjön termékeinkről, az Iveco és egyéb kamion alkatrészekről!

 

Kamion alkatrészek megbízható forrásból

kamion alkatrészAmikor vásárolunk valamit, akkor már nem tehetjük meg, hogy nem nézünk utána, kitől és mit vásárolunk. Sajnos sokan nem járnak tisztességes úton, és szemrebbenés nélkül adnak el olyan árut, ami nem felel meg az ígért minőségi szintnek vagy éppen nem megbízható forrásból származik. Ez bármire vonatkozhat, jármű alkatrészekre is éppen úgy, mint másra. Akik kifejezetten kamion alkatrészeket megbízható forrásból vásárolnának, azoknak is ügyelni kell az ilyen részletekre. Ez természetesen nem annyira lehetetlen vállalkozás, de könnyen bele lehet bukni, ha valaki nem elég alapos.

Amennyiben szüksége van tehát kamion alkatrészekre megbízható forrásból, nézzen körül nálunk, és vásároljon olyan elismert márkák termékeiből, mint amilyen például az IVECO. Az IVECO-n kívül természetesen még más beszállítóink is vannak, mindegyik kivétel nélkül ismert és elismert képviselője a megbízható kamion alkatrész gyártásnak. Hozzánk kizárólag ilyen elemek kerülnek, minden alkalommal megbízható forrásból. Ez garantálja, hogy Önt és a járművét sem fogja váratlan műszaki hiba érni egy selejtes kamion alkatrész miatt! Keressen minket bátran!

 

Vásároljon teherautó alkatrészeket a legjobb feltételekkel!

teherautó alkatrészek Nem szereti, ha nem a várakozásainak megfelelő eredményt kap, amiért ráadásul fizetett is? Nem kell csalódnia akkor, ha teherautó alkatrészt vásárol. Rendeljen tőlünk új teherautó alkatrészeket kiváló ár-érték arányban, és garantáljuk, hogy elégedett lesz a megvásárolt alkatrészek teljesítményével! A garanciát az adja, hogy az általunk forgalmazott teherautó alkatrészek nem akármilyen márka termékei, hanem az IVECO gyár alkatrészei.

Az IVECO teherautó alkatrészek minőségét, árát, valamint a szállítási idejének rövidségét is biztosítjuk. Ezekkel a jellemzőkkel minden ügyfelünknek teljeskörű szolgáltatást nyújtunk annak érdekében, hogy a megrendelt terméket megkapja a legjobb feltételekkel.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, és döntsön olyan forgalmazó mellett, ami az ügyfelek érdekeit tartja szem előtt! A teherautó alkatreszekről többet megtudhat, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Induló cége fuvarozással fog foglalkozni? A kamion alkatrészeket szerezze be tőlünk!

Egyre többen indítanak fuvarozással foglalkozó vállalkozást, hiszen óriási az igény ezekre a cégekre. A munkaeszközök beszerzésekor természetesen nagy hangsúlyt kell fektetni a szállító járművekre. Csak műszakilag megbízható kamionokkal, teherautókkal lehet szállítmányozással kapcsolatos színvonalas tevékenységet végezni. Az évek során ezeknek a járműveknek a szervizeltetésére is óriási figyelmet kell majd fordítani, amihez szükség lehet kamion alkatrészekre. A leendő cégvezetők tisztában vannak ezekkel a tényezőkkel is, ezért olyan kamion alkatrészekkel foglalkozó vállalkozást keresnek, amire hosszú távon számíthatnak. Amennyiben Ön vállalkozóként még nem talált ilyen céget, ne kutasson tovább, ugyanis ránk a kamion alkatrészekkel kapcsolatban hosszú távon számíthat!

Mivel fontosak számunkra a hazai, szállítmányozással foglalkozó vállalkozások is, minőségikamion alkatrészeinkkel szeretnénk hozzájárulni a cégek sikeréhez. Partnerként a maximumot nyújtjuk Önnek, bármilyen kamion alkatrészt be tud tőlünk szerezni, ennek köszönhetően egyetlen hibának a javítása sem jelenthet kihívást. A legmegbízhatóbb termékeket biztosítjuk a különböző szállítmányozással foglalkozó cégeknek, hogy a járművek megőrizzék éveken át a kifogástalan műszaki állapotukat. Ez egyúttal anyagi könnyebbséget is jelent, hiszen jó darabig nem lesz szükség teljesen új jármű beszerzésére, így az induló vállalkozás rövid időn belül el tudja érni versenyképességét, stabil pozícióját az üzleti világban.

Ha bennünket választ, nem kell azon gondolkodnia, hogy honnan tudja beszerezni rövid időn belül a szervizeléshez szükséges kamion alkatrészeket. Válasszon minket és termékeinket a jövőben, és legyen egy sikeres vállalkozás vezetője! Az alkatrészeket kedvező áron biztosítjuk ügyfeleinknek. Ha kérdései lennének kamion alkatrészeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Lással el műhelyét könnyen elérhető teherautó alkatrészekkel!

Műhelyt üzemeltet, ahol a teherautók hibáinak javítását, a járművek karbantartását és szervizelését bízzák Önre a jármű tulajdonosok? Az üzlet sikerének fenntartása érdekében néhány dolognak működnie kell. Nem vitás, hogy csak annak a műhelynek lehet állandó forgalma és visszatérő ügyfelei, ahol a sokrétű feladatok elvégzéséhez sokoldalúan és koszerűen felszerelt telephely működik, ahol a szerelők szaktudásához és elkötelezettségéhez nem fér kétség, ahol korrekt árakkal dolgoznak és ahol rövid határidőn belül elkészülnek a javításokkal. A teherautók, kamionok műszaki hibájának, defektjének gyakran egy meghibásodott, tönkrement teherautó alkatrész az oka. Egy vagy akár több teherautó alkatrészt is ki kell cserélni ahhoz, hogy a jármű ismét megbízhatóan haladjon az utakon. A szerelő műhelynek tehát gondoskodnia kell az ideális teherautó alkatrész ellátottságról.

Sokszor hallottunk már olyat, hogy egy szervizben megállt az élet, mert várni kellett arra, hogy az új teherautó alkatrész megérkezzen. Elképzelhető, hogy a szerviz rendelkezik helyben is alkatrészekkel, de mindenre ők sem tudnak felkészülni. Rendszeresen előfordulnak olyan esetek, amikor minden egyéb kéznél van, de az új alkatrészre még várni kell. Ha nem érkezik meg időben, túl sokat kell várni a kiszállításra, az akadályozza a tulajdonost a jármű használatában, de a szerelőnek sem jó, mert rossz hírét keltheti a túl lassú munkafolyamat.

Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, amennyiben megbízható helyről szeretné beszerezni a szükséges teherautó alkatrészeket a javításhoz, szervizhez! Termékkínálatunkban többek között a már jól ismert IVECO márka alkatrészei találhatóak meg, amikből szinte mindent megtalál, ami egy teherautó szereléséhez kellhet. Az alkatrészek nagy választéka mellett kedvező árakat biztosítunk, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a legrövidebb határidővel juttassuk el megrendelőinknek az alkatrészeket.

Kérjen tőlünk árajánlatot elérhetőségeinken, válasszon minket akkor, ha minőségi, könnyen beszerezhető teherautó alkatrészekre van szüksége!

 

Zökkenőmentes munkavégzés a szállítmányozásban? Megbízható teherautó alkatrészek!

teherautó alkatrészek A különböző szállítmányozással foglalkozó vállalkozások legfontosabb munkaeszközei egyértelműen a teherautók. Műszakilag megbízható, biztonságos járművek nélkül igencsak nehezen működhetnének zökkenőmentesen ezek a cégek, ami pedig nem vetne jó fényt a vállalkozásokra. Az, hogy a teherautók mindig a maximumot nyújtsák, és hozzájáruljanak a vállalkozás jó hírnevéhez, oda kell figyelni a szervizeltetésükre, alkatrészeik állapotára. Ha karbantartáskor kiderül, hogy egy elemet cserélni kell, csakis megbízható helyről szabad teherautó alkatrészt vásárolni, hiszen az üzemeltető így biztos lehet abban, hogy minőségi terméket fog beszerezni. Ha Önnek is új teherautó alkatrészekre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Sokan nem is gondolnák, hogy az elsőre jelentékteleneknek tűnő teherautó alkatrészek mennyire befolyásolhatják egy vállalkozás mindennapjait. Mivel mi tisztában vagyunk ezzel, csakis a legszínvonalasabb termékeket biztosítjuk ügyfeleinknek. A tőlünk beszerezhető teherautó alkatrészek felhasználásával a járművek egy szervizelés után ismét a maximumot nyújthatják, ez pedig mindenképp a vállalkozás javát fogja szolgálni.

Teherautó alkatrészeink széles kínálatban állnak az ügyfelek rendelkezésére. Nálunk még azokat az elemeket is megtalálhatja, amikhez csak hosszas kutatás árán jutna hozzá. Igyekszünk a régebbi évjáratú teherautókhoz is biztosítani a megfelelő alkatrészeket, így a legtöbb vásárlónknak nem lesz nehéz színvonalas szolgáltatásokat biztosítani ügyfeleinek.

A minőség mellett a megfizethető árak kialakítására is odafigyelünk, ugyanis egyesek hajlamosak az ár alapján a minőség kárára dönteni. Teherautó alkatrészeinkkel nincs szükség kellemetlen kompromisszumokra, hiszen a célunk az, hogy bárki számára elérhetőek legyenek színvonalas termékeink.

Ne bízza a véletlenre a teherautó alkatrészek vásárlását: nyújtsa a legjobbat ügyfeleinek, szerezzen be megbízható cégtől jármű elemeket a szervizeléshez! Amennyiben bővebb információkat szeretne megtudni, árajánlatot kérne több elemre is, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

 

Ezért jó döntés az IVECO bontott alkatrészeket választani!

IVECO bontott alkatrész Amikor egy járműben, például egy teherautóban vagy autóbuszban valami elromlik, akkor nem cseréljük le az egész járművet egy újra, hanem az alkatrész hibáját javíttatjuk ki vagy magát az alkatrészt cseréljük ki egy teljesen új darabra. Az új alkatrész ismét tökéletes működést biztosít a járműnek, újra mozgásba hozza a rendszert. Az alkatrészeket ezért kell jól kiválasztani és megbízható forrásból megvásárolni. Aki alkatrészeket szeretne vásárolni, kétféléből választhat, a teljesen új, gyártósorról lekerülő darabok mellett a bontott termékek is szerepelnek a lehetőségek között.

Az IVECO bontott alkatrészek is ebbe a kategóriába tartoznak. Az IVECO bontott alkatrészek népszerűsége magáért beszél, és azok számára is követendő példa a megvásárlásuk és a használatuk, akik még nem választották eddig az ilyen típusú alkatrészeket.

Miben különböznek az IVECO bontott alkatrészek az új elemektől? Ahogyan azt a nevük is sejteti, ezek már használatban lévő járművekből származnak, tehát nem újonnan gyártották őket. A minőségük és a megbízhatóságuk ettől független, hiszen akár az új alkatrész is lehet hibás vagy selejtes. Egy bontott alkatrész esetében azonban már megvolt a tesztüzem, a járművet használták, amiből kiszerelték azt, amiből IVECO bontott alkatrész vált, tehát bizonyítottan működőképes. Ez az egyik nagy előnye az IVECO bontott alkatrészeknek és általában a használt jármű alkatrészeknek. Nem vásárol velük a tulajdonos zsákbamacskát, hanem meglepetések nélkül használhatja gond nélkül és természetesen hosszú távon. Ez nagy könnyebbség például azok számára, akik fuvarozással, szállítással foglalkoznak és szinte kizárólag hosszú utak során használják a teherautóikat vagy autóbuszaikat személyszállításra. Semmiképpen sem jön jól egy, az út kellős közepén bekövetkező műszaki hiba, ami keresztülhúzza a számításokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha IVECO bontott alkatrészek iránt érdeklődik, és vásároljon kiváló ár-érték arányban kapható termékeket tőlünk! Megadott elérhetőségeinken válaszolunk minden kérdésére!

 

Ha jó ár-érték arányú kamionalkatrészeket keres, minket keres!

kamionalkatrészekA legtöbb ember szeret és igyekszik is spórolni. Azonban vannak olyan dolgok, amikből sajnos nem szabad megvenni a legolcsóbbat, mert végső soron könnyen még többe kerülhetnek. Ebbe a csoportba tartoznak a kamionalkatrészek is, melyekből a legolcsóbb termékek általában nem használhatóak sokáig és hamar szervizelésre lesz miattuk szükség újra.

Az általunk kínált kamionalkatrészek ár-érték arányban kiválóak. Hosszú életű, strapabíró termékek, amelyek éveken át képesek megfelelően ellátni a feladatukat. A tőlünk vásárolt kamionalkatrészek esetében nem kell attól félni, hogy idő előtt tönkre mennének, és egy másik, újabb termék megvásárlására lenne szükség. Ezzel nem csak pénzt, hanem sok bosszúságot és kellemetlen szituációt is megspórolhatunk.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is megadott elérhetőségeinken, ha megbízható forrásból szeretne kiváló ár-érték arányú kamionalkatrészeket vásárolni! Széles termékválasztékkal és kedvező árakkal várjuk!

 

Készüljön fel az őszi szezonra Iveco kamionalkatrészekkel!

Sajnos már a nyár utolsó hónapját tapossuk, hamarosan beköszönt az ősz és vele együtt a dolgosabb hétköznapok is visszatérnek. Ilyenkor érdemes egy kicsit felújítani, illetve rendbe szedni a munkához használatos eszközöket, például az áruszállításhoz szükséges teherautókat, kamionokat is. Ehhez cégünk széles választékban és kedvező áron kínál Iveco kamionalkatrészeket.

Az Iveco az egyik legnépszerűbb márka ezeknél a hatalmas gépjárműveknél, azonban időnként mindenképp érdemes egy alapos szervizeltetést beiktatni. Ilyenkor egyrészt átvizsgálják a járművet, másrészt fény derül arra is, ha egy alkatrész cserére szorul. Ezt nem érdemes túl sokáig halogatni, mert ezzel egy külföldön történő lerobbanást is kockáztat a vezető. Széles kínálatunknak köszönhetően cégünknél szinte biztos, hogy megtalálja a szükséges Iveco kamionalkatrészeket, mégpedig kedvező áron, megbízható forrásból.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is Iveco kamionalkatrészekért, vásároljon meg mindent egy helyen és vágjon neki felkészülten az őszi szezonnak!

 

Ahol az igények és a kínálat találkozik: kamion shop

A széles termékskálával rendelkező üzletekre mindig szükség van. Ezek a boltok biztosítják a vásárlóknak azt, hogy egy problémát gyorsan és hatékonyan tudjanak megoldani, például, ha kamion vagy teherautó szereléséről van szó.

Kamion shopunk online áruházként működik és ezáltal széles vevőkört tud kiszolgálni országszerte vagy akár a határokon túl is. Fontosnak tartjuk, hogy minden vásárló, aki kamion shopunkat választja, megtalálja azt az alkatrészt, amiért felkeresett minket. A sokoldalú termékkínálat mellett ügyeltünk arra is, hogy reális, korrekt árakat szabjunk meg, amik mindenki számára megfizethetőek.

A csőkúptól, a gumigyűrűn át a méretjelző lámpáig, gyakorlatilag mindenféle alkatrésszel tudunk szolgálni, ami egy kamion, illetve teherautó megbízható működéséhez kellhet. Műszaki hibás, karambolos, felújítandó járművek számára egyaránt talál új alkatrészeket kamion shopunkban.

Keressen minket megadott elérhetőségeinken és vásároljon megbízható cégtől kamion alkatrészeket!

 

Spóroljon időt teherautó alkatrész webáruházunkkal!

Teherautó alkatrész webáruházModern világunk egyik nagy találmánya az online vásárlás. Már szinte mindent beszerezhetünk interneten keresztül. Nem kell kimozdulnunk a lakásból ahhoz, hogy vásároljunk, legyen szó akár ruháról, élelmiszerről, elektromos termékről vagy járműkellékekről. Teherautó alkatrész webáruházunkkal például rengeteg időt spórolhat, akinek efféle termékekre van szüksége!

Teherautó alkatrész webáruházunk széles termékkínálattal rendelkezik, biztos lehet benne, hogy nálunk beszerezheti, amire szüksége van. Nem kell több boltot körbejárnia egy-egy alkatrészért, hanem akár otthonról, a fotelben ülve megrendelhet mindent! Nem kell igazodnia még nyitva tartási időhöz sem, vásárolhat akár hétvégén, akár éjszaka is. Webshopunk átlátható, könnyen kezelhető, a rendelés pedig gyors és egyszerű.

Nézzen körül Ön is teherautó alkatrész webáruházunkban, rendelje meg a szükséges termékeket egy helyről! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Miért válasszon minőségi kamionalkatrészt az olcsó termékek helyett?

kamionalkatrészAmikor a vásárlóknak kamionalkatrészekre van szükségük, akkor sokan inkább azokat a termékeket részesítik előnyben, amelyek olcsó árkategóriát képviselnek, pedig ez nem előnyös kiválasztási szempont, ugyanis a kamionalkatrész áránál sokkal fontosabb a minősége!

A szakemberek nem győzik elégszer hangsúlyozni, hogy a vevők mindig a minőséget helyezzék előtérbe a kamionalkatrészek beszerzésekor, ugyanis egy színvonalas, megbízható termékkel biztos nem érhetik az embert kellemetlen meglepetések, vagy akár balesetveszélyes helyzetek. Valójában olcsó kamionalkatrészekkel nem spórol a vásárló, hiszen az esetek többségében ezek a termékek idő előtt tönkremennek, és az újbóli megvásárlásuk értelemszerűen plusz költséget jelent. Ezzel szemben egy minőségi kamionalkatrészt csak egyszer kell megvenni, amire azután hosszú éveken át lehet számítani.

Választékunkban csakis minőségi, megfizethető árú kamionalkatrészeket talál. Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A legstrapabíróbb IVECO teherautó alkatrészek, egyenesen Torinoból!

Olyan partnercéget keres, ami a legszorosabb kapcsolatot ápolja a beszállítóival, melyek között méltán híres gyártók szerepelnek? Akkor ismerje meg a több mint húsz éve piacon lévő cégünket, és az IVECO teherautó alkatrészeket!

Alkatrészeinket az olaszországi Torinoban székelő IVECO vállalattól szerezzük be. Az IVECO buszokhoz, teherautókhoz, munkagépekhez, de még katonai járművekhez is gyárt alkatrészt. Nyugodtan kijelenthető, hogy minden téren értékes tapasztalatokat szerzett, és ezeket a tapasztalatokat a nagy múltú olasz autóipar stílusosságával és gondosságával gyúrta egybe, majd formálta alkatrészekké.

Az összes IVECO teherautó alkatrész, amit mi forgalmazunk, ettől a nagyszerű gyártótól származik, az utánzatokat mi messziről elkerüljük. Termékeink kimagasló minőségét tanúsítványok is igazolják.

Bármelyik IVECO teherautó alkatrészre esik is a választása, garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Ha pedig igazi szakértők segítségét kérné a választáshoz, állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

 

Tavaszi karbantartás? Az új alkatrészeket szerezze be kamion shopunkból!

kamion shopAhogy más járműveknél, úgy a kamionoknál is nagyon fontos a tavaszi karbantartás. Ilyenkor a szakemberek ellenőrzik az alkatrészek állapotát és a műszaki területeket is. A vizsgálat során megvan arra az esély, hogy olyan alkatrészeket találnak a járműben, amik már nem garantálják a kamionok biztonságos használatát, ezért cserére van szükség. Ha az Ön járművének elemeivel kapcsolatban is problémák merültek fel a tavaszi karbantartáskor, és új alkatrészekre van szüksége, szerezze be kamion shopunkból!

Kamion shopunkból egyszerűen és könnyedén beszerezheti a hiányzó alkatrészeket a javíttatáshoz. Amint jelzi Önnek a szakember a hibás elemeket, máris felkeresheti kamion shopunkat, majd le is adhatja rendelését. Ezzel rengeteg időt és energiát takaríthat meg, ráadásul, ha szükséges, a karbantartást végző szakember is segíthet Önnek a vásárlásban, hiszen kamion shopunkat a szerelőműhelyből is elérhetik.

Ha kérdései lennének kamion shopunk termékeivel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Szerezze be az új teherautó alkatrészeket kínálatunkból!

teherautó alkatrészek

Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be!

ugrás a belépéshez