Google+
Flickr
Youtube

Bemutatkozás

Az 5Guriga Kft. 1997 óta van jelen a közúti haszongépjármű alkatrész és pótkocsi alkatrész forgalmazás piacán. A megalakulás óta egyenletes fejlődés jellemzi cégünket.

Fő profilunk az IVECO tehergépjárművek teljes alkatrészellátása a legkisebbtől a legnagyobbig. Természetesen a többi haszongépjármű típushoz is kínálunk alkatrészeket. Termékkínálatunk legnagyobb része olasz beszállítóktól érkezik.

Beszállító és gyártó partnereinkkel kiváló együttműködés keretében biztosítjuk a folyamatosságot, hogy a megrendelt teherautó, pótkocsi, haszongépjármű alkatrészek a legrövidebb határidővel rendelkezésre álljanak.

Teherautó, busz, haszongépjármű alkatrészre van szüksége? Forduljon hozzánk!

Partnereink heti rendszerességgel küldik a megrendelt alkatrészeket, ugyanakkor tapasztalatunk szerint az igények jelentős részét raktárról tudjuk biztosítani.

Munkatársaink több mint 20 év tapasztalatával a hátuk mögött szakmai kérdésekben bármikor vevőink, megrendelőink rendelkezésére állnak.

Az általunk forgalmazott haszongépjármű, pótkocsi, teherautó alkatrészek minden tekintetben megfelelnek az előírt műszaki, minőségi követelményeknek. Ezekről tanúsítványokkal rendelkezik cégünk, melyek megújítását folyamatosan végezzük.

Sürgős esetekben egy- két nap alatt beszerezzük a szükséges haszongépjármű alkatrészeket. A megrendelt termékeket házhoz szállítjuk kollégáink, valamint a „24H Futárszolgálat” együttműködésével.

Vevőink igénye alapján hétvégenként telefonos ügyeletet működtetünk. Így azonnali rendelkezésre állás során minden igényt igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül regisztrálni, a problémákra megoldást találni meglévő és leendő partnereink, vásárlóink számára egyaránt.

Válassza tapasztalatunkat és megbízható partnereinket megrendeléseihez. Legyen viszonteladó partnerünk, egyeztessünk a részletekről!

Ha kérdése van, keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

Teherautó alkatrészek beszállítása

kampanyfelugyelet.huCége fuvarozással foglalkozik? Több teherautóval dolgozik, és szeretné, ha mindegyik megfelelne műszakilag az új jogszabályoknak? Meghibásodott tehergépkocsija fuvarozás során és nincs megfelelő alkatrész a javíttatáshoz? Nálunk jó helyen jár, mert cégünk teherautó és pótkocsi alkatrészek beszállításával, kereskedésével foglalkozik!

Ha Önnek is fontos szempont, hogy üzlete zavartalanul működjön, tehergépjárművei nem hibásodhatnak meg, ha mégis ez történik, nem eshetnek ki hetekre, hónapokra a munkából, hiszen akkor Ön kevesebbet tud termelni, mint amennyit tervezett. Ez nagy kiesés lehet vállalkozásának, ezért fontos, hogy a meghibásodott tehergépjármű javíttatását minél hamarabb biztosítsa. Ám ez sem könnyű, ha a szervizben nem kap megfelelő alkatrészeket a meghibásodott darabok helyett.

Cégünk a kért alkatrészeket a leggyakrabban biztosítani tudja raktárról, ám amit rendelnünk kell, az is akár 2-3 nap alatt megérkezik és azonnal az Ön rendelkezésére áll! Ha szeretné, hogy a meghibásodott tehergépjármű a lehető leggyorsabban visszaállhasson a forgalomba, válasszon minket alkatrészek beszerzésére!

 

Autóbusz alkatrészek

kampanyfelugyelet.huUtas szállítássalfoglalkozik? Nap, mint nap emberek tucatjait kell elszállítania egyik helyről a másikra? Akkor Ön előtt sem nagy titok, hogy ehhez egy jól működő és megbízható utasszállító járműre van szükség. Azonban hiába rendelkezik kiváló minőségű autóbusszal, ezek a járművek is óhatatlanul meghibásodnak idővel és nem képesek ugyanazokkal az alkatrészekkel működni évtizedekig.

Ilyenkor jön jól egy olyan megbízható alkatrész forgalmazó elérhetősége, mint amilyenek mi vagyunk. Autóbusz alkatrészre van szüksége? Ne keressen tovább, mert nálunk megtalálja azokat a minőségi alkatrészeket, amelyekre utasszállítójának szüksége van. Több, mint húsz éves tapasztalatunkkal a hátunk mögött mára megismerkedtünk az autóbusz alkatrészek minden típusával. Termékeink között megtalálhatóak kiváló minőségű olasz alkatrészek, melyek már bizonyították időtállóságukat. Kínálatunkban minden autóbusz alkatrészt megtalál, amire csak szüksége van, ha mégsem, mi megszerezzük!

Rendeljen tőlünk autóbusz alkatrészt és ne bízza a véletlenre vállalkozása sikerét!

 

Pótkocsi alkatrészek széles kínálata

kampanyfelugyelet.huRengeteg iparág létezik, ahol szükség van pótkocsikra, legyen az a mezőgazdaság, áruszállítás, feldolgozó üzemek, futárszolgálatok, és még sorolhatnánk tovább. Az ilyen ágazatokban alapvető elvárás, hogy minden zökkenőmentesen és tökéletesen haladjon. Akár a gyorsaság, akár a pontosság, akár a határidő az elsődleges szempont, egy esetleges meghibásodás minden esetben nagy károkat okozhat.

A pótkocsiknak kiemelt feladata van, hiszen nagy mennyiségű árut szállíthatunk általa, így mindig szükség van a felszereltségre. A pótkocsi meghibásodása igen nagyproblémát okozhat: körülményes, és természetesen komoly anyagi ráfordítással jár egy új szerkezet beszerzése, azonban gyakran elegendő az alkatrészcsere, hogy újra működőképes legyen a szerkezet.

Amennyiben pótkocsi alkatrészre van szüksége, hogy munkaeszköze ismét kihozhassa magából a maximumot, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, minőségi alkatrészekkel és sokéves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére!

 

IVECO alkatrészek

kampanyfelugyelet.huAz IVECO vállalat az 1990-es évek óta aktívan jelen van a magyar piacon minőségi és minden célt maximálisan kiszolgáló haszongépjárműivel, alkatrészeivel és sokoldalú szolgáltatásaival, valamint gazdag, változatos kínálatával igyekszik kielégíteni teljes körűen az ügyfelek igényeit. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően a vállalat szakemberei a legmodernebb technológiák és innovatív mérnöki és fejlesztőmunka segítségével időtálló, minőségi funkcionális termékeket állítanak elő, mind járművek, mind alkatrészek tekintetében.

Cégünk az IVECO vállalat minőségi alkatrészeit kínálja a felhasználók számára tehergépjárművekhez, pótkocsikhoz és egyéb haszongépjárművekhez egyaránt. Célunk minden igény teljes körű kiszolgálása, melynek következtében jól felszerelt IVECO alkatrész raktárkészlettel, valamint új és minőségi bontott alkatrészekkel egyaránt maximálisan kielégítünk minden igényt, hogy Ön termelékenyen és sikeresen bonyolíthassa le munkatevékenységeit.

Tekintse meg weboldalunk információt és válasszon megbízható IVECO alkatrészeket, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Minőségi bontott IVECO alkatrészek

kampanyfelugyelet.huA rendszeres használatnak és igénybevételnek köszönhetően, valamint az idő múlásával természetes módon elöregednek, tönkremennek a járművek bizonyos alkatrészei. Ez nem csupán kellemetlen, de akadályozza a munkavégzés lehetőségét, valamint romlik a közlekedésbiztonság is. A zavartalan és folyamatos közlekedés érdekében gyors és precíz javításra van szükség, amely során a megfelelő alkatrész beszerzése óriási körültekintést kíván, hiszen széles a piaci kínálat új és bontott alkatrészek tekintetében egyaránt.

Az IVECO sok éves múltra visszatekintő innovatív tervezőmunkával és a legújabb technológiai lehetőségeket alkalmazva gyárt minőségi tehergépjármű és autóbusz alkatrészeket, melyek esetében a bontott alkatrészek kiváló minőségű, megbízható megoldást jelentenek az érdeklődők számára. A bontott alkatrészek szigorú minőségellenőrző átvizsgálást követően kerülhetnek csak forgalomba, melynek köszönhetően a javítási munkálatok gazdaságosabbá válhatnak.

Minőségi bontott IVECO alkatrészekért tekintse meg weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Miért érdemes IVECO bontott alkatrészt vásárolni?

kampanyfelugyelet.huSok ember kifejezetten elutasító a bontott alkatrészekkel szemben. Feltehetően ez azért lehet így, mert korábban volt valami nagyon rossz tapasztalatuk ezen a téren. És valóban, egy bontott alkatrész sok bosszúságot okozhat abban az esetben, ha a tulajdonos nem fordít elég gondot arra, hogy hon

nan szerezze be, majd kivel szereltesse be az alkatrészt.

Az IVECO bontott alkatrészei ellenőrizhető forrásból származnak, kollégáink pedig nagyfokú szakértelemmel válogatták ki őket. Miért fontos ez?

Szakmai és laikus körökben is örök dilemma, hogy az után gyártott vagy a használt alkatrész mellett döntsünk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha jó szakember dolgozik a bontott alkatrésszel, akkor sokkal kifizetődőbb ezt választani, hiszen nem csak olcsóbb, de tartósabb megoldás is.

IVECO bontott alkatrészre lenne szüksége? A lehető legjobb helyen jár! Cégünk hosszú évek óta foglalkozik pótkocsik, teherautók és autóbuszok alkatrészeinek beszerzésével!

Kérdése lenne? Hívja kollégáinkat!

 

Meghibásodott? Lecseréljük alkatrészeit!

kampanyfelugyelet.huA gépjárművek meghibásodása egyetlen alkatrész elhasználódása, rendellenes működése miatt is előfordulhat, és ilyenkor akár balesetet is okozhatunk a forgalomban. A tehergépkocsik, autóbuszok alkatrészei ráadásul még nehezebben beszerezhetőek, mint egy sima személygépkocsi alkatrészei, így az ilyen járművekkel végzett munka akár több napig is állhat a meghibásodás miatt.

A műszaki meghibásodások gyakran egy-egy alkatrész hibája miatt keletkeznek, így a szerviz során az egész jármű kivonása helyett költséghatékonyabb megoldás az alkatrészcserét választani. Az alkatrészek beszerzését ne bízzuk hozzá nem értő emberekre, hiszen egy használt alkatrész is működhet hibátlanul, ám fontos hiteles forrásból szereznünk azt. A használt, bontott alkatrészekhez sokszor jóval olcsóbban hozzájuthatunk, mint egy újonnan gyártott alkatrészhez, így jelentős költségeket takaríthatunk meg a javíttatáson.

Ha Ön is szeretne tehergépkocsijához, autóbuszához hiteles forrásból származó alkatrészekhez jutni, keresse fel cégünket igényeivel! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

A bontottvagy új alkatrész éri meg a legjobban?

kampanyfelugyelet.huSzeretne kamionja számára igazán megbízható és minőségi alkatrészeket vásárolni, de eddig még egy helyen sem találta meg az Ön számára valóban ideális szolgáltatót? Forduljon hozzánk és spóroljon velünk! Vásároljon minőségibontott alkatrészeket az eredeti, gyári alkatrészek árának töredékéért!

A bontott kamion alkatrészek beépítése ma már egyre népszerűbb és elfogadott a járművek tulajdonosainak körében. Ez nem véletlen, hiszen számtalan előnyt élvezhet, aki a bontott alkatrészek mellett dönt.

A kedvező árfekvésük mellett az is a bontott alkatrészek javára írható, hogy bizonyítottan megbízhatóan funkcionálnak. Ezek az alkatrészek akár még használt állapotban is hosszabb élettartamot képesek elérni, mint újonnan gyártott társaik, hiszen utóbbiakat manapság gyakran már úgy tervezik, hogy előbb-utóbb le kelljen őket cserélni.

Válassza az okosabb megoldást és vásároljon tőlünk ellenőrzött forrásból származó bontott kamion alkatrészeket! Kérdéseivel keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

 

IVECO motor alkatrészek – ha elromlik a motor

IVECO motor alkatrészek – ha elromlik a motorAzIVECO vállalat hosszú ideje van jelen a piacon, mely során igen nagy népszerűségre tett szert, és egyre szélesebb körben válik ismertté hazai körökben is.

A vállalat gyárt közútra, például furgon, lakókocsi, kisbusz, teherautó, valamint építőipari célokra is járműveket, emellett természetesen valamennyi alkatrész külön-külön is beszerezhető. A gépjárművek meghibásodása számos kellemetlenséggel és anyagi kárral járhat, melyek közül az egyik legnagyobb hibát a motor generálhatja, ezért erre az alkatrészre érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

Az IVECOmár 20 éve foglalkozik motor felújítással. A technika fejlődésének köszönhetően ezek a felújított motorok ugyanolyan teljesítményt tudnak nyújtani, mint eredeti társuk. Ha spórolni szeretne, mindenképpen ajánljuk az IVECO felújított motorjait, ami költséghatékony megoldást kínál.

Forduljon hozzánk bizalommal IVECO alkatrészekkel kapcsolatos kérdéseivel, segítünk, hogy könnyebb legyen a választás!

Milyen előnyökkel rendelkeznek a bontott alkatrészek?

Az idő múlásával, esetleg baleset, vagy szándékos rongálás következtében meghibásodhatnak, kárt szenvedhetnek járművünk alkatrészei. Ebben az esetben azonban nem kell azonnal új alkatrész beszerzésén gondolkodnunk, hiszen manapság jó minőségű bontott alkatrészeket is vásárolhatunk járművünkhöz.

 

A bontott alkatrészek előnyei:

IVECO motor alkatrészek – ha elromlik a motor·         Ellenőrzött minőségűek.

·         Hosszú élettartammal bírnak.

·         Kedvező áron beszerezhetőek.

A bontott alkatrészeket kizárólag megbízható forrásból érdemes beszerezni, hiszen az elemek előzetes ellenőrzése, esetleges hibák korrigálása elengedhetetlen a biztonságos közlekedés érdekében.

Minden esetben érdemes tehát alaposan átgondolunk, hogy új alkatrészt szeretnénk beszerezni, vagy a bontott elemeket választjuk. Ha minőségi IVECO bontott alkatrészt keres, tekintse meg weboldalunk bővebb információit, vagy bátran vegye fel a kapcsolatot szakképzett munkatársainkkal, tapasztalt csapatunk készséggel áll mindenben rendelkezésére!

 

Ha sürgős a javítás

Ha sürgős a javításAkinek nagyobb autóbusz vagy kamion flottája van egy vállalkozásban, nyilván találkozott már a problémával, amit egy-egy jármű időszakos kiesése tud okozni. Hogy miért van ez?

A szervizek és műhelyek, alkatrészüzletek sokszor több napos, vagy akár hetes határidővel szállítják ki a megrendelt alkatrészt. Ha Ön nem tud és nem is szeretne ennyit várni, érdeklődjön nálunk, és mi megoldást kínálhatunk erre a problémára!

Cégünk teherautó, pótkocsi és autóbusz alkatrészeket kínál rövid beszerzési határidővel, hatalmas raktárkészleten lévő árukészlettel és gyors, szakszerű kiszolgálással.

Mivel számos beszállítóval rendelkezünk, így nem merülhet fel olyan probléma, hogy több hetet kelljen várni egy olyan alkatrészre, amely egyébként gyorsan és könnyen beszerezhető. A még gyorsabb információszerzés érdekében érdeklődhet weboldalunkon keresztül is, ahol a gépjármű adatai és a kívánt alkatrész leírásával ajánlatot tudunk Önnek tenni.

Keressen minket elérhetőségeinken, válassza a gyors és egyszerű alkatrészbeszerzést!

Olasz minőség az alkatrészek terén is!

Olasz minőség az alkatrészek terén is!Az olaszok világszerte híresek jó ízlésükről, jó minőségű termékeikről és tehetséges szakembereikről. Éppen ezért olasz termékeket venni, vagy olaszok által működtetett szolgáltatást igénybe venni sosem jelent zsákbamacskát, hiszen garantált a hozzáértés, a hosszú élettartam és nem utolsó sorban a kifogástalan esztétikum is.

Itt a kiváló alkalom, hogy újra meggyőződjön arról, az olasz minőség még mindig verhetetlen a haszonjármű alkatrészek terén is.

Cégünk segítségével Ön hozzájuthat a legkiválóbb alkatrészekhez áruházunkban. Amennyiben IVECO pótkocsi, kamion, teherautó vagy autóbusz alkatrészt keres, akkor nálunk a legjobb helyen jár.

IVECO bontott alkatrészeink kéthetente érkeznek  beszállítóinktól, így mindig mindenből van nálunk raktáron. Termékeink egytől-egyig ellenőrzött forrásból származnak, és kiváló műszaki állapotban vannak. Alkatrész webáruházunk lehetővé teszi, hogy Ön gyorsan, és kedvező áron jusson hozzá olasz minőségű IVECO bontott alkatrészekhez. Forduljon hozzánk bizalommal és kérje részletes tájékoztatónkat!

 

A turbófeltöltő és hibái

A turbófeltöltő és hibáiEgyáltalán nem magától értetődő, ha busz alkatrészre vagy teherautó alkatrészre van szükségünk, és nem tudjuk, hogy mi is az a turbófeltöltő, de cikkünkből most mindenféleképpen kiderül. A turbófeltöltő a belső égésű motoroknál használt feltöltő, amely kivonja az energiát a motorból, és a kivont energiát arra használja, hogy a motor levegőbevételét fokozza, így jóval megnöveli a motor teljesítményét. Mindehhez a motor kipufogógázainak energiáját használja fel.

A turbófeltöltő sérülései általában külső tényezők miatt alakulnak ki, de nem árt odafigyelni néhány dologra, aminek hiánya, vagy nem megfelelő elvégzése az autóalkatrész meghibásodásához vezethet.  Ilyen például az olajozás hiánya, az olajozási késedelem, ha olyan olajjal kenjük be a turbófeltöltőt, melyben szennyeződés található, vagy ha idegen anyag kerül a sűrítő és turbinaházba, vagy ha túlhevülés után hirtelen állítjuk le az autót.

Ha mindezekre odafigyelünk, vagy időben észrevesszük a problémát és kezeljük, rengeteg időt és pénzt spórolhatunk meg! Ha mégsem járt sikerrel, és már meghibásodott az autóalkatrész teherautójában, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Magas minőségű haszongépjármű alkatrészeink között biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet, úgyhogy ne is habozzon, keresse fel alkatrész webáruházunkat!

 

Alkatrészek nagyoknak!

Alkatrészek nagyoknak!Meghibásodott az autóbusz? Vagy talán a teherautó? Kamion? Semmi probléma! Mi segítünk!

Teljes körű szolgáltatást kínálunk a nagyobb járművekbe való alkatrészek területén is! Nálunk minden típusba megtalálhatja a megfelelő alkatrészt, és természetesen nagy gondot fordítunk a minőségre is, így a legnagyobb márkák elemei is beszerezhetőek nálunk, mint például az olasz IVECO.

Mi kifejezetten a kamionokra, teherautókra, buszokra és pótkocsikra specializálódtunk, ezért biztosan minden gépjármű tulajdonos megtalálja a számítását, nem csak minőségben, hanem árban is. Bontott alkatrészeinkhez az újak árának töredékéért juthat hozzá, így mindenféleképpen pénzt spórol magának. Ha még többet szeretne megtakarítani, tekintse meg akciós ajánlatainkat is!

Tájékozódjon weboldalunkon, valamint amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, keresse bizalommal szakértő munkatársainkat elérhetőségeink egyikén, készséggel válaszoljuk meg bontott alkatrészeinkkel kapcsolatos kérdéseit!

 

A teherautók leggyakoribb hibái

A teherautók leggyakoribb hibáiAmi el tud romlani az el is romlik - tartja a mondás, ez pedig a gépjárművek esetében kifejezetten igaz. A különböző alkatrészek cseréje időről-időre sürgetővé válik, vagy azért mert elhasználódnak és így balesetveszélyessé válik a jármű, vagy csupán a nagyobb teljesítmény érdekében kell egy újabb típusra cserélni a régit.
A különböző típusú járművek esetében beszélhetünk olyan jellemző hibákról, melyek gyakrabban fordulnak elő, mint más esetek.

A teherautók
A teherautók esetében az elakadáshoz vezető problémák listáján az első két helyet az elektromos, elektronikai meghibásodások, valamint a motorgondok jelentik, ezután pedig a gumidefekt következik. Ezeknek a problémáknak a mielőbbi javításához minőségi teherautó alkatrészek szükségesek, nem mindegy azonban, hogy honnan származnak ezek a teherautó alkatrészek, hiszen könnyen rá lehet valamire mondani, hogy minőségi, eredeti és megbízható, mikor nem is az.

Rendeljen tőlünk megbízható teherautó alkatrész kínálatunkból és szerezze be kedvező áron a megfelelő kellékeket. Kínálatunkban csak igazi, minőségi termékeket talál, megbízható forrásból!

 

 A legjobb kamion alkatrészek

A legjobb kamion alkatrészek Kamionokkal végzi mindennapi munkáját, és meghibásodott a jármű valamelyik alkatrésze?

Nálunk megtalálja a gyors megoldást! Nézzen körül az IVECO alkatrész webáruházunkban, és válasszon alkatrészeink közül!

IVECO alkatrész katalógusunkban számos alkatrészt talál kamionjához, teherautójához, ami hosszú időn át fogja szolgálni az utakon, hiszen alkatrészeink a legkiválóbb minőségűek. Mi tudjuk, milyen az, amikor cserbenhagyja kamionja, a legrosszabb esetben mindez az utakon történik, mely számos kellemetlenséggel jár.

Célunk, hogy a legjobb minőségű kamion alkatrészek az Ön járművébe is bekerüljenek. Mindezt azért, hogy éveken át ne legyen semmi problémája kamionja alkatrészeivel, és teljes mértékig a munkájára tudjon koncentrálni.

Tekintse meg IVECO alkatrész katalógusunkat, vagy kérje szakembereink tanácsát, és élvezze a gördülékeny munka előnyeit! Válassza Ön is az IVECO színvonalas termékeit, és utazzon biztonságos körülmények között, kényelmesen minden alkalommal!

 

A leggyakrabban előforduló hibák az autóbuszoknál

A leggyakrabban előforduló hibák az autóbuszoknálSzemélygépkocsi esetében is, de busznál talán még fontosabb, hogy a jármű minden szempontból abszolút biztonságosan és megfelelően működjön, hiszen sok ember biztonsága és élete múlik ezen. Ha autóbusz alkatrészre van szüksége, a legjobb helyen jár!

Természetesen buszoknál is gyakoriak a motorhibák, egyéb elektronikai hibák, fékhibák, de sokszor előfordul az is, hogy az ajtók nem működnek. Ellenőrzések során a legtöbbször a kopott gumiabroncsok okozzák a gondot, illetve számos esetben a tachográf, vagy valamelyik lámpa hibás. Ezek mind komoly problémák, melyek egy közúti ellenőrzés során büntetést vonhatnak maguk után, idővel pedig balesetet is okozhatnak, ha nincsenek orvosolva!

Ha szeretné ezt elkerülni, forduljon hozzánk időben, ne várja meg, amíg nagyobb lesz a baj! Webáruházunkban autóbusz alkatrészek széles választékával várjuk! Cégünk IVECO bontott alkatrészekkel foglalkozik autóbuszhoz, teherautóhoz és pótkocsihoz is. Kérje bizalommal munkatársaink segítségét!

 

Javításra, cserére szorul? Megoldjuk!

Javításra, cserére szorul? Megoldjuk!Ha meghibásodott a kormánymű, a váltó, a motor, a turbófeltöltő vagy bármilyen teherautó vagy autóbusz alkatrész, és elérhető árú, minőségi és gyors segítségre van szüksége, akkor a legjobb helyen jár!

Cégünk minőségi IVECO, és egyéb márkájú bontott alkatrész kínálattal rendelkezik teherautó, autóbusz, pótkocsi, illetve személygépjárművel rendelkező vezetőknek.
A nálunk található bontott alkatrész kínálat komoly, minőségi ellenőrzésen esik át, így garantáljuk a minőséget. Ne feledje: a bontott alkatrész is lehet annyira jó, mint a teljesen új, vagy az utángyártott, csak az ára kedvezőbb.

A hirtelen bekövetkező alkatrész meghibásodások egyetlen típusú járművet sem kímélnek, és ha baleset következik be, akkor a tehergépjármű vagy az autóbusz méreteiből adódóan, és az esetlegesen szállított tömeg miatt is, sokkal súlyosabb következményekkel számolhatunk.

Előzze meg a bajt! Vásároljunk tőlünk, minőségi, bontott alkatrész kínálatunkból, és érezze magát teljesen biztonságban járművében!

 

Az IVECO története

IAz IVECO történeteAz IVECO - a haszongépjárművek területén - a világ egyik legnagyobb gyártóműve. Több mint 100 országban jelen van már, hiszen széles termékpalettája a felhasználók igényeihez alkalmazkodik, így a legkiválóbb megoldást biztosítja a szállításra.

Számtalan előnye közé sorolható, hogy vevőszolgálati szolgáltatásokat is biztosít, 3000 szervizpontja és 22 alkatrész értékesítési pontja van. A vevőszolgálat területén jelentős a mentőszolgálat (Non-Stop Service Assistance), hiszen itt az év bármelyik napján operátorok várják azok hívását, kik bajba kerültek.

Az IVECO márka története az 1970-es években kezdődött, ekkor történt, hogy a FIAT és HOLDING cégek a személyautó gyártása mellett ki szerették volna próbálni a teherautó gyártást is. 1975-ben alakult ki az IVECO márkanév, az összevont óriáscég pedig az Industrial Vehicle Corporation nevet kapta.

Válogasson Ön is kiváló minőségű IVECO alkatrészeink közül, és böngésszen webáruházunkban, hogy megtalálhassa az Önnek leghasznosabb terméket!

 

Kamion alkatrészek váratlan helyzetekre!

Kamion alkatrészek váratlan helyzetekre!Aki szállítmányozással foglalkozik, nagyon jól tudja milyen váratlan problémák adódhatnak, mikor egy több ezer kilométeres útnak vág neki az ember. Egy-egy előre nem látott probléma bizony sok idő kiesést és pénz kiesést is okozhat, mind a sofőrnek, mind a vállalatnak. Éppen ezért kell előre gondolkodni és beszerezni néhány kamion alkatrészt!

Ha váratlan helyzetbe kerülünk az autópályán, nagyon sok idő lehet, míg a kamiont, teherautót elvontatják vagy megszerelik – azonban ha rendelkezik pótalkatrésszel és meg tudja szerelni azt, akkor könnyedén felülemelkedhet a problémán. Szerezzen be áruházunkból olyan kamion alkatrészeket, amelyek a legjellemzőbben szoktak néha meghibásodni. Ha egy-egy ilyen a pótalkatrészek között megtalálható, kincset érhet!

Még a következő hosszú út előtt be tudja szerezni cégünktől a kívánt alkatrészeket, amelyek így mindig kéznél lesznek az kamionban, hogyha baj történik, ne legyen nagy a késlekedés. A kamion alkatrészek között biztosan megtalálja azokat, amelyekre szüksége lehet az ilyen hirtelen meghibásodások esetén! Kérjen ajánlatot weboldalunkon vagy keressen minket elérhetőségeinken!

 

Minőségi alkatrészt minden járműbe!

Minőségi alkatrészt minden járműbe!Ugye Ön is szeretné, ha gépjárműve hosszú életű maradna és nem lenne szükség feleslegesen sok karbantartásra, alkatrészcserére? Mindez megoldható, hogyha minőségi darabokat vásárol és szereltet be!

Teherautó alkatrész? Pótkocsi alkatrész? Vagy netán kamion alkatrész? Számunkra egyik sem jelent problémát! Webáruházunkban kizárólag olyan termékekhez juthat hozzá, amelyek minden tekintetben megfelelnek az elvárásoknak és amik segítenek Önnek abban, hogy mindig kifogástalan állapotú legyen a járműve.

De miért is előnyös a minőségi alkatrész?

  • A kopás mértéke lényegesen kisebb lehet, mint egy silány darab esetében.
  • Kamion alkatrész tekintetében gondolni kell arra is, hogy hosszú utakon ne legyen gond, ezért nem érdemes olyat vásárolni, amely nem garantálja a biztonságot.
  • Ha megfelelő alkatrészeket használ, akkor a jármű sokkal tovább lesz használható, megnő az élettartama.

Szeretné, ha Ön is részesülhetne a minőségi alkatrészekkel járó előnyökből? Akkor tekintse meg termékeinket és vásároljon tőlünk!

 

Előzze meg a felesleges veszteglést!

Egy kamionos életében előfordul, hogy valamilyen hiba miatt megállásra kényszerül, ezzel sok időt és pénzt veszítve. Mint minden jármű, a kamion is meghibásodhat, és ha a sofőr nem rendelkezik megfelelő pótalkatrésszel, akkor sajnos segítségre szorul.

Természetesen vannak olyan alkatrészek, amiknek a cseréjéhez szakemberre van szükség, viszont sok minden megoldható komolyabb szervizelés nélkül is. Az ilyen, könnyen kicserélhető kamion alkatrészekből érdemes mindig vinni egy-egy pótdarabot, hogy szükség esetén ne kelljen egy apró hiba miatt szervizt keresni.

Néhány alapvető pótalkatrész beszerzésével rengeteg időt és ezzel pénzt is spórolhat meg, nem utolsó sorban megkíméli magát a bosszankodástól. Vásároljon tőlünk kamion alkatrészt, előzze meg a felesleges időveszteséget!

Kamion alkatrész webáruházunkban mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Bontott IVECO alkatrészek széles kínálatával várjuk, és ha bizonytalan a választásban, készséggel segítünk a döntésben is!

 

A társ, melynek meghibásodásával minden káoszba borulhat

A társ, melynek meghibásodásával minden káoszba borulhatA pótkocsik fontos szerepet töltenek be a szállítmányozás világában, hiszen ezek nélkül nem lenne optimális tárolási hely, és sok szállítmány veszélyeztetné mind a sofőrt, mind a közbiztonságot. Így a pótkocsik épsége és hibátlan funkcionalitása nélkülözhetetlen.

A pótkocsik alkatrészei gyakran meghibásodhatnak a külső tényezők következtében. Főként az illesztések területén előfordulhat kopás, repedés vagy komplett leválás, melynek fő kiváltó okai a felcsapódó kavicsok és törmelékek. Ebben az esetben veszélybe kerülhet a szállítmány, és azonnali javítás szükségeltetik. Ez a folyamat a megfelelő alkatrészek hiányában nagy időkieséshez vezethet, mely mind a sofőr, mind a megbízó számára kellemetlen lehet.

Számítson minden lehetséges helyzetre, és előzze meg a bajt! Szerezzen be minőségi pótkocsi alkatrészeket, mely szolgálatára válhat probléma esetén! Forduljon hozzánk bizalommal, hogy a szállítási folyamatok gördülékenységét semmi se akadályozhassa!

 

Az IVECO EuroCargo és EuroTrakker előnyei

Az IVECO EuroCargo és EuroTrakker előnyeiAz IVECO 1990-től fejleszti az EuroCargo sorozatot, mely két évvel később már el is nyerte az év teherautója címet. Nem véletlenül, hiszen számos előnyének köszönhetően egyre népszerűbb jármű.

A 2 és 10 tonna közötti teherautók külseje nagyrészt azonos, egységes a fék és elektromos rendszerük, a felépítmények, kiegészítőkből meglehetősen széles méretválaszték áll rendelkezésre, alacsony fogyasztásúak, és európai szabvány szerinti zajszint és károsanyag-kibocsátási tulajdonsággal rendelkeznek.

A nem sokkal később fejlesztett IVECO EuroStar teherautó-sorozat mára az országutak, az EuroTrakker pedig a nehéz körülmények királya. Az EuroTrakkerben 19 és 72 tonnás járművek között válogathatunk. Nagy magasság, strapabírás, robosztus kivitel és összkerékmeghajtás jellemzi ezeket a teherautókat. Ezen kívül rendelkezésre állnak fix platóval, billenőfelépítménnyel, betonkeverővel ellátott, illetve számos egyéb speciális célra használható teherautók is.

Ha IVECO teherautóhoz való alkatrészre van szüksége, bátran forduljon hozzánk!

 

Miért legyen minőségi az autóbusz alkatrész is?

Járt már úgy, hogy lerobbant valahol Önnel a busz, és hosszasan vesztegeltek az út szélén? Szeretné elkerülni, hogy saját járműveivel is napi szinten megtörténjen ez a sajnálatos eset, ami nem csak kellemetlenséget okoz, de még a megrendelőket is elriaszthatja? Akkor jó helyen jár!

A minőségi autóbusz alkatrészek használatának számos előnye van:

  • A karbantartás könnyebb és kevesebb időt vesz igénybe.
  • Nem esik el munkáktól azért, mert a buszok nem megfelelő állapotban vannak.
  • Az autóbusz alkatrészeket ritkábban kell majd cserélnie, ezáltal pedig pénzt takarít meg.
  • A beszerelés egyszerűbb, hiszen ha megfelelő a minőség, akkor az adott autóbuszhoz megfelelő modell biztosan passzol a helyére.
  • Minimalizálhatja a panaszokat, hiszen ha nem robban le úton-útfélen, akkor nincs is rá ok, hogy az utasok negatívan szólaljanak fel.

Szeretne Ön is olyan autóbusz alkatrészeket beszerezni, amelyek biztonságosak és segítenek Önnek a gondtalan munkában? Akkor rendeljen tőlünk bátran!

 

A meghibásodott kamion alkatrészek hátrányai

Miért legyen minőségi az autóbusz alkatrész is?Alapvetően úgy gondoljuk, hogy azért, mert valami meghibásodott, nem biztos, hogy használhatatlan is. Természetesen vannak az életben olyan területek, ahol nem számít, ha elromlik valami, de a közlekedés és a szállítmányozás nem tartozik ezek közé! Egy meghibásodott kamion alkatrész nem csak a sofőr, de a környezete számára is veszélyt jelenthet!

Számtalan rémisztő példát hallhattunk már, ahol az intő jeleket nem vették figyelembe, és a meghibásodás végzetes balesethez vezetett. Egy kamion több tonnányi fékezhetetlen veszedelem is lehet, ha nem a megfelelő alkatrészekkel van felszerelve. Sokan azonban nem törődnek a veszéllyel, mert félnek az esetleges költségektől. Pedig nincs mitől tartani, hiszen egy megbízható bontóban minőségi kamion alkatrészekhez juthatnak az érdeklődők, kedvező feltételek mellett!

Bizonyosodjon meg Ön is állításunkról, és tekintse meg kínálatunkat! Széles választékkal várunk minden érdeklődőt kamion alkatrészek terén! Számunkra fontos a bizalom és a biztonság, így amellett, hogy kedvező árfekvést, megbízható minőséget is garantálunk! Forduljon hozzánk bátran!

 

Miért tőlünk vásároljon IVECO alkatrészt?

Miért tőlünk vásároljon IVECO alkatrészt?Az IVECO járművek kiváló minőséget képviselnek, azonban sajnos néha még így is beigazolódik a mondás: „Ami elromolhat, az el is romlik.”
Cégünk bontott IVECO alkatrészek forgalmazásával foglalkozik kamionokhoz, különböző pótkocsikhoz és buszokhoz. Sokan nem mernek bontott alkatrészeket vásárolni, mert félnek, hogy hibásat kapnak - ezt egy jármű esetében bizony fontos kiküszöbölni, hiszen egy hibásan működő alkatrész könnyen okozhat balesetet, amely akár emberéletekbe is kerülhet. Viszont, ha megbízható forrásból vásárol bontott alkatrészt, akkor biztos lehet benne, hogy kedvező áron jut minőségi termékhez. A tőlünk vásárolt IVECO alkatrészek minden esetben alapos minőségellenőrzésen estek át, hiszen bontott autóalkatrészt csak így lehet maximális biztonsággal eladni!

Ha minőségi és megbízható IVECO kamion, pótkocsi, vagy busz alkatrészre van szüksége, de nem szeretne nagyon magas összeget kiadni egy újért, forduljon bizalommal hozzánk a legjobb bontott alkatrészekért! Ajánlatkérését egyszerűen, honlapunkon keresztül is elküldheti, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

 

Gondoskodjon teherautója karbantartásáról!

A teherautók nagy terhelésnek vannak kitéve nap, mint nap. Nem csupán a nagy súlyú rakományok, hanem a több száz kilométeres utak következményeképpen is elhasználódhatnak az alkatrészek, és egyre több hiba jöhet elő az évek múlásával. A hosszú utak során számos alkalommal kell rossz minőségű úton vezetni, ami nem tesz jót a kerekeknek sem, ám nincs választási lehetőség, a kijelölt útvonalon kell haladni.

Ezek a tényezők mind a teherautó alkatrészek kopását, meghibásodását eredményezik, ezért fokozott figyelmet kell fordítani a jármű karbantartására. Sokaknak a teherautó a munkaeszközük, így hosszú éveken át bírnia kell a terhelést. Az út során bármi történhet, így fontos, hogy mindig legyen a sofőrnél néhány fontosabb teherautó alkatrész, melyeket sürgős esetekben lecserélhet a régiekre.

Ennek ellenére időről-időre az alapos karbantartás elengedhetetlen, rendszeresen nézesse meg szakemberrel teherautóját, és győződjön meg arról, hogy minden rendben van, biztonságosan kezdhet neki útjának!

Ha a szerelés során komolyabb probléma merülne fel, nézzen körül IVECO alkatrész katalógusunkban, és bátran forduljon hozzánk teherautó alkatrészekkel kapcsolatban!

 

Amit a kamionokról tudni érdemes!

kamion alkatrészeketKamionnak azokat a tehergépkocsikat nevezzük, melyek pótkocsival rendelkeznek. Számtalan kivitelük létezik, általában attól függően, hogy milyen teher vontatására alkalmasak. Történetük 1896-ig nyúlik vissza, mikor Gottlieb Daimler megalkotta az első teherautót „Phönix” néven.

A kamionok komplex kialakításának köszönhetően fontos, hogy rendszeresen karban legyenek tartva, illetve minőségi alkatrészekkel helyettesítsük a szükséges elemeket. A kamion alkatrészeknél különösen nagy jelentőséggel bír, hogy magas színvonalúak és megbízhatóak legyenek, hiszen elegendő egyetlen apró hiba, és súlyos meghibásodások, illetve balesetek következhetnek be. Cégünk pontosan ezért kínál minőségi kamion alkatrészeket!

Legyen szó két-, három- vagy négy-, illetve öt tengelyes kialakításról, pótkocsik számától, motor kialakítástól és konstrukciós besorolástól függetlenül várjuk az érdeklődőket kamion alkatrészekkel kapcsolatban! Keressen minket bizalommal, hogy a vezetés komfortos és biztonságos lehessen!

 

Ne kockáztasson, ha autóbuszról van szó!

busz alkatrészAki autóbuszt vezet, nem csak a sok utas biztonságáért felel, hanem azért is, hogy időben elszállítsa őket a megbeszélt helyre. Ezzel szerencsés esetben nincs is gond, azonban ha valami meghibásodik a buszban, akkor oda az egész program!

Ennek elkerülésére érdemes néhány lapvető busz alkatrészt beszerezni, amelyek könnyen, szinte bárhol, bármikor kicserélhetők. Cégünk minőségi busz alkatrészek forgalmazásával foglalkozik, amelyek garantáltan megállják a helyüket, ha az eredeti útközben felmondaná a szolgálatot. Ha kéznél van a busz alkatrész, jelentős időt tud megspórolni, hiszen nem kell szerviz keresésével bajlódni, ahol ráadásul nincs garancia arra, hogy lesz is azonnal a hibádzó alkatrészből. Ha pedig egy gyors alkatrész cserével megoldható a probléma, szinte alig fog csúszni a program!

Ha a biztonság kedvéért szeretne néhány alapvető busz alkatrészt beszerezni, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk Iveco bontott alkatrészek széles kínálatával várja!

 

Miért jár jól, ha tőlünk rendel?

Az alkatrészek beszerzése hosszadalmas és fárasztó feladat lehet, ha nem találja a megfelelő boltot, ahol valóban odafigyelnek az igényeire és a minőség sem hagy maga után kívánni valót. Önnek nem kell aggódnia emiatt, hiszen mi a rendelkezésére állunk!

Akár autóbusz alkatrészekről, akár teherautó vagy pótkocsi alkatrészekről van szó, hozzánk bizalommal fordulhat a beszerzés kapcsán. Weboldalunkon módja van arra is, hogy megtekintse kínálatunkat, így bátran tájékozódhat a lehetőségekről, melyeket biztosítunk Önnek, valamint könnyedén elérhet minket online üzenetküldő rendszerünkön keresztül is – mi valóban igyekszünk, hogy megkönnyítsük a dolgát!

Mivel pontosan tudjuk, hogy csak az elégedett ügyfél tér vissza hozzánk, ezért arra törekszünk, hogy gördülékeny kiszolgálást biztosítsunk Önnek. Amennyiben autóbusz alkatrészt vagy teherautó alkatrészt vásárolna, ne habozzon rendelni tőlünk, hiszen csak a legjobb megoldásokat bocsátjuk a rendelkezésére! Várjuk jelentkezését!

 

Váratlan hiba, gyors megoldás!

Váratlan hiba, gyors megoldás!Teherautóval mindig bonyolultabb közlekedni, mint egyszerű személyautóval, hiszen egy eléggé impozáns méretű járműről van szó, melynek vezetéséhez szükséges a rutin. Emellett a teherautókat hosszú utakra használják jellemzően, amire a sofőrnek is és a teherautónak is alaposan fel kell készülnie. Bármikor közbejöhet egy váratlan probléma, műszaki hiba, ami hátráltatja, hogy a sofőr teljesítse az utat.

Ugye Ön is került már olyan helyzetbe, amikor meglepetésszerűen elromlott valami a teherautó alkatrészei közül, emiatt pedig el kellett halasztani az indulást? Találni kell egy megbízható szervizt, az új teherautó alkatrész megvásárlásáról nem is beszélve, miközben telik az idő, Ön pedig nem tudja teljesíteni időben a megbízását.

Forduljon hozzánk bizalommal, és előzze meg az ilyen helyzeteket! Mi gondoskodunk arról, hogy ez többet ne fordulhasson elő! IVECO bontott alkatrészek széles választékával állunk rendelkezésére, melyeket megtekinthet alkatrész katalógusunkban!

 

Egyszerű megoldás kell? Itt vagyunk!

Napjainkban egyre inkább elterjedt az online ajánlatkérés és vásárlás, ami nem csak könnyebbé teszi a folyamatot, hanem lényegesen kényelmesebbé is. Ön is szeretné élvezni az előnyöket, melyeket az internetes rendelés adhat? Akkor ne habozzon, nálunk megtalálja a számítását!

Ha Ön tudja, hogy mire van szüksége, akkor teljesen felesleges lenne elzarándokolnia a boltba, ahol esetleg azzal szembesülhet, hogy nincs is raktáron a szükséges darab. Nálunk akármit is keres, legyen az kamion alkatrész, busz alkatrész vagy bármi más, egy online űrlapot kitöltve azonnal lehetősége van ajánlatot kérni. Ráadásul, ha nem lenne elég, hogy ilyen módon megkönnyítjük a dolgát, akciós ajánlatainkat is érdemes figyelemmel követnie!

Segítségünkkel könnyen és gyorsan szerezheti be azt a darabot, amire valóban szüksége van, és amely tökéletesen passzol majd a járművéhez. Ne feledje, hatalmas kínálatunkban könnyedén megtalálhatja, ami éppen kell, nem számít, hogy az pótkocsi alkatrész vagy teherautó alkatrész!

 

Tartsa karban teherautóit az új esztendőben is!

Tartsa karban kamionjait az új esztendőben is!Ha valaki a fuvarozás világában tevékenykedik, tudja, hogy milyen fontos a céghez tartozó gépjárművek rendszeres karbantartása. Ez a teherautók esetében különösen igaz, hiszen egy hatalmas gépezet meghibásodása nem csak pénzügyi veszteséget eredményezhet, hanem komoly baleseteket is. Minőségi teherautó alkatrészt kedvező áron azonban nem könnyű beszerezni.

Év elején hajlamosak vagyunk a spórolásra, hiszen minden vállalkozás esetében ekkor kerül sor az előző évi számvetésre, összegzésre és kalkulálására, miként is jövedelmeztethetnénk leginkább az előttünk álló évet. Azonban bizonyos szegmensekben nem szabad spórolni a kiadásokon, mint például a szükséges teherautó alkatrészek esetében!

Ha Önnek is fuvarozó vállalkozása van, és úgy alakult, hogy az év elején karbantartásra szorulnak a tulajdonában lévő teherautók, keressen minket bizalommal! Minőségi és megbízható teherautó alkatrészek széles kínálatával várjuk, kedvező feltételek mellett, hogy ne kelljen az évet hatalmas kiadásokkal indítani!

 

Kik vagyunk mi?

Cégünk, az 5Guriga Kft. immár 20 éve, 1997-től haszongépjárművekhez és pótkocsikhoz való alkatrészek forgalmazásával foglalkozik. Ügyfeleink legnagyobb megelégedésére megalakulásunk óta folyamatos fejlesztéssel emeljük szolgáltatásaink színvonalát.

Fő profilunk azIVECO alkatrészek forgalmazása teherautókhoz, pótkocsikhoz és autóbuszokhoz. Legfőbb partnereink olasz beszállító cégek, így folyamatosan a legjobb minőségű alkatrészeket tudjuk biztosítani szinte bármilyen haszongépjárműhöz. Az, hogy több beszerzési forrásunk van, lehetővé teszi, hogy mindig a legrövidebb idő alatt biztosítsuk vevőinknek a szükséges IVECO alkatrészeket, az elérhető legjobb piaci áron. Minden esetben az előírásoknak megfelelő, ellenőrzött minőségű alkatrészeket értékesítünk, a legtöbbször raktárról, vagy akár 1-2 napos beszerzési idővel.

Szakmai kérdések esetén tapasztalt munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, akár hétvégén is, amikor telefonos ügyelettel biztosítjuk a sürgős problémák megoldását. Várjuk jelentkezését, ha szeretne viszonteladó partnerünk lenni, keressen minket bizalommal a részletekért!

 

Busz alkatrészek? Csak a legjobbtól!

Busz alkatrészek? Csak a legjobbtól!Sokan foglalkoznak manapság buszos utaztatással. Megannyi vállalkozás biztosít buszokat, akár nyugdíjas csoportoknak a különböző programokhoz, iskoláknak a diákok úszótanfolyamokra vagy kirándulásokra történő szállításhoz és számos más lehetőséghez. Ha Ön is hasonló céget vezet, akkor tudja, hogy fontos az utasok komfortos, gyors és biztonságos szállítása!

De időközönként szükséges, hogy a tulajdonában álló járműveket felülvizsgáltassa, és ebben az esetben kiderülhet, hogy egyes alkatrészek cserére szorulnak. A megfelelő busz alkatrészek biztosítják a gyors, zökkenőmentes és veszélytelen utazást, ezért ilyenkor fontos, hogy a legjobb helyről szerezze be a szükséges elemeket! Nálunk biztosra veheti, hogy a legjobb tartozékokat találja buszállományához! Busz alkatrészek terén, neves partnereink által szállított darabok garantálják a minőséget!

Ne bízza a véletlenre buszai megfelelő működését, vásároljon mindig kifogástalan alkatrészeket! Busz alkatrész vásárlás esetén forduljon elsőre a legjobbhoz! Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Fő a biztonság! – Válasszon minőségi autóbusz alkatrészeket!

Fő a biztonság! – Válasszon minőségi autóbusz alkatrészeket! A biztonság mindennél fontosabb, legyen szó bármilyen tevékenységünkről. Testi épségünkről nem csak nekünk kell gondoskodni, hanem azoknak a gyártóknak is, akik a mindennapi feladatainkhoz biztosítják eszközeinket és azok alkatrészeit.

Utazásaink során a legfontosabb, hogy biztonságos autóbusszal közlekedjünk. Ezeket a járműveket rendszeresen ellenőriztetni és karbantartani kell, ehhez pedig megfelelő alkatrészek szükségesek. Az emberi gondatlanság az utóbbi években jó pár tragikus eseményt szült, ezért se vegyük félvállról a járművek naprakészségét! Mindig megbízható helyről vásároljunk autóbusz alkatrészeket, mert a gyanúsan olcsó kategóriájúak valószínűleg nem hosszú életűek és rövid időn belül tönkre mehetnek!

Mindig körültekintően járjunk el vásárlás során, mind a termék anyagát, minőségét, állapotát illetően, utóbbi akkor érvényes, ha használt autóbusz alkatrészt vásárolunk. Az autóbusz hibáját menet közben már egy apró jelről is felismerhetjük, ha figyelemmel kísérjük működ

Kosárban:

0 db termék, 0 Ft értékben
ugrás a kosárhoz