Flickr
Youtube
Telefon:+36-1-297-0367, +36-30-680-0100
E-mail:

Bemutatkozás

Az 5Guriga Kft. 1997 óta van jelen a közúti haszongépjármű alkatrész és pótkocsi alkatrész forgalmazás piacán. A megalakulás óta egyenletes fejlődés jellemzi cégünket.

Fő profilunk az IVECO tehergépjárművek teljes alkatrészellátása a legkisebbtől a legnagyobbig. Természetesen a többi haszongépjármű típushoz is kínálunk alkatrészeket. Termékkínálatunk legnagyobb része olasz beszállítóktól érkezik.

Beszállító és gyártó partnereinkkel kiváló együttműködés keretében biztosítjuk a folyamatosságot, hogy a megrendelt teherautó, pótkocsi, haszongépjármű alkatrészek a legrövidebb határidővel rendelkezésre álljanak.

Teherautó, busz, haszongépjármű alkatrészre van szüksége? Forduljon hozzánk!

Partnereink heti rendszerességgel küldik a megrendelt alkatrészeket, ugyanakkor tapasztalatunk szerint az igények jelentős részét raktárról tudjuk biztosítani.

Munkatársaink több mint 20 év tapasztalatával a hátuk mögött szakmai kérdésekben bármikor vevőink, megrendelőink rendelkezésére állnak.

Az általunk forgalmazott haszongépjármű, pótkocsi, teherautó alkatrészek minden tekintetben megfelelnek az előírt műszaki, minőségi követelményeknek. Ezekről tanúsítványokkal rendelkezik cégünk, melyek megújítását folyamatosan végezzük.

Sürgős esetekben egy- két nap alatt beszerezzük a szükséges haszongépjármű alkatrészeket. A megrendelt termékeket házhoz szállítjuk kollégáink, valamint a „24H Futárszolgálat” együttműködésével.

Vevőink igénye alapján hétvégenként telefonos ügyeletet működtetünk. Így azonnali rendelkezésre állás során minden igényt igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül regisztrálni, a problémákra megoldást találni meglévő és leendő partnereink, vásárlóink számára egyaránt.

Válassza tapasztalatunkat és megbízható partnereinket megrendeléseihez. Legyen viszonteladó partnerünk, egyeztessünk a részletekről!

Ha kérdése van, keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

Pótlásra van szükség? Rendeljen új teherautó alkatrészeket!

iveco alkatrészek, teherautó alkatrészA javítási munkák ideje lerövidül, ha az új teherautó alkatrész gyorsan megérkezik a  szerelő műhelybe. Az új és márkás termékek megbízható kereskedésből érkeznek.

Szélvédő, egy fontos elem a járműben

A fuvarozásnak a fő eszköze a megbízható teherautó, illetve kamion. A szállító járművek az utakon rendszeresen közlekednek, ezért fontos, hogy sérülések nélküli alkatrészek alkossák a járművet. A motor ventilátor, a fék vagy a kipufogórendszer mellett a jól látható elemekre is gondolni kell.

A teherautók, kamionok szélvédői is fontos szerepet töltenek be abban, hogy egy út sikerrel záruljon és maximális biztonságban teljen. A szélvédő egyszerre több funkciót is betölt:

 • biztosítja a szabad és teljes kilátást az útra és annak környezetére
 • védelmet nyújt a por, a szél, csapadék, a bogarak és madarak elől
 • tompítja az ütközést, óvja a sofőrt a volánnál

A szélvédő általában edzett üveg, amit több rétegből ragasztanak össze. A szélvédő anyaga és kiképzése megakadályozza, hogy az üveg egy balesetnél szilánkokra törjön és súlyos sérüléseket okozzon. Egy modern szélvédő vakítás elleni és UV sugárzás elleni védelemmel is el van látva.

A teherautó új szélvédője

A jármű baleset vagy kavicsfelverődés miatt is kaphat új üveget. A régi üveg pótlása csak akkor lesz sikeres, ha minden kritériumnak megfelel az új alkatrész. Milyen jellemzőket kell szem előtt tartani?

 • a szélvédő mérete és alakja befolyásolja, hogy jól illeszkedik e a helyére az üveg
 • az üveg alapanyaga és színezése hatással van a biztonságra, kilátásra és arra, megfelel e az érvényben lévő szabályoknak az üveg
 • az üveg gyártási technológiája befolyásolja a szélvédő élettartamát és azt is, hogy mennyire tud egyben maradni, ha ütés éri

A teherautó és kamion alkatrészek megrendelése nem is lehetne egyszerűbb, mert Önnek csak ajánlatot kell kérnie a honlapunkon keresztül, a többit pedig intézzük. A termékkínálatunkban a jól ismert és népszerű, Iveco alkatrészektől kezdve az XXLtruck-ig, több gyártó terméke is elérhető. 

Pótkocsi alkatrész webáruházból gyorsan érkezik az utánpótlás

pótkocsi alkatrész webáruházA pótkocsi alkatrész webáruházunkban a kamionok és teherautók számára márkás termékeket forgalmazunk.

A fuvarozással foglalkozó cégek olyan járművekkel szállítanak, amiknek az adottságai igazodnak a szállítandó áruhoz. Kamionokból és teherautókból is többféle típus áll rendelkezésre, ezekből kell kiválasztani az igényekhez passzoló járműveket.

A raklapos termékhez, az ömlesztett áruhoz és személyautók szállításához is más paraméterekkel rendelkező jármű bizonyul ideálisnak. A kamionhoz felépítmény, pótkocsi is tartozik, aminek a tulajdonságai szintén lényegesek.

A kamion, teherautó felépítmény főbb típusai

 • létezik hűtött áru szállításra alkalmas felépítmény
 • hőszigetelt  felépítmény
 • dobozos
 • tartályos
 • ponyvás, ami a klasszikusnak számító típusnak felel meg

A teherautó, kamion felépítmények többsége standard modell, de természetesen van lehetőség arra is, hogy egyedi darabok készüljenek. Egyes áru típusok speciális felépítményt igényelnek annak érdekében, hogy a szállítás ideje alatt se veszítsenek az eredeti állapotukból.

A felépítmény típusát nem csupán a szállítmány határozza meg. További szempontnak számít a teljes megbízás és annak részletei, az egyes hatósági előírások, illetve a közlekedési szabályok is az adott területen és szállítási útvonalon.

Milyen egy igazán jól kihasználható jármű?

Egy szállítmányozásra használt teherautó, illetve jármű csak akkor válik hasznára a fuvarozó cégnek, ha eleget tesz az aktuális elvárásoknak.

Legyen:

 • korszerű, műszaki állapotában kifogástalan
 • ésszerű fenntartási költségek
 • biztonságos
 • ne fogyasszon túl sokat
 • hosszú távon megbízhatóan működik
 • a környezeti hatásokat tekintve minél kevésbé káros

A nagy márkák közé tartozik az Iveco is, ami már több évtizede az egyik vezető szerepet tölti be a kamion gyártás területén.

Örömmel segítünk dönteni, ha új alkatrészekre van szüksége és eligazítjuk a rendelés, szállítás kérdéseiben. Lépjen kapcsolatba a kollégánkkal a megadott elérhetőségeink egyikén és kérdezzen tőlünk bátran!

Kamion alkatrész webáruházunkból gyorsan, új alkatrész érkezik

kamion alkatrész webáruházA kamion alkatrész webáruházunkban széles termékválaszték található. A karbantartások és javítások során felmerülő alkatrész igényeket tudjuk kiszolgálni.

A fuvarozás területén fontos a versenyképesség megőrzése, különben a konkurencia kiszorítja a vállalkozást. A jól karbantartott járművek jelentik egy szállítmányozó cég sikerének alappillérét. A megbízható járművekkel bármikor, határidőre lehet teljesíteni a megbízásokat.

Kamion alkatrészek: az olajszűrő

Az olajszűrő egyike azoknak a kamion alkatrészeknek, amik fontos szerepet töltenek be a jármű működésében. Az olajszűrő a jármű motorjának a része, de egy kamionban több fajta szűrő is helyet kap. A belső égésű motorok biztonságos és kiegyensúlyozott működéséhez ez az alkatrész is hozzájárul.

A motorba öntött motorolaj látja el kenéssel az egyes alkatrészeket, hogy csökkentse a súrlódás okozta kopást. Az egymással érintkező alkatrészeket védi a korróziótól, a felmelegedéstől és segíti a motor teljesítményét.

Az olajszűrőn keresztül jut a motorolaj, a szűrőn pedig a szennyeződések fennakadnak. A motorolaj tiszta és minőségi marad, ha egy kifogástalan állapotú szűrőn folyik keresztül. Ha ez nem történik meg, akkor a beszennyeződött olaj rontja a motor teljesítményét, megnöveli a fogyasztását, de a motor meghibásodásához is vezethet. Ez plusz javítási költséggel járhat együtt.

A szűrő karbantartása és cseréje

Az olajszűrő elhasználódhat, meghibásodhat. Az alkatrész cseréje átlagosan, évi gyakorisággal javasolt. Csak így tud a szűrő maximális hatékonysággal működni és a motorolajat tisztán tartani. Ha a hamu, fémek és egyéb szennyeződés az olajban marad, a szűrő hibás.

A meghibásodás oka leggyakrabban az, hogy az olajszűrő elérte az élettartama végét, eltömődik, sérül. A csere ilyenkor már nem halogatható, ráadásul jobban megéri, mint a tönkrement motort megjavíttatni a kamionban.

Kamionok alkatrészeit tudja megrendelni tőlünk rövid átvételi határidővel. Kérjen tőlünk ajánlatot, döntsön a megbízható, márkás termékek mellett!

Autóbusz-alkatrész webáruház: széles választék, egyszerű vásárlás

autóbusz alkatrész webáruházAutóbusz-alkatrész webáruházunkban minden megtalálható, ami a busz üzemeltetéséhez szükséges lehet – sőt, valamivel több is!

Az autóbuszokhoz az alkatrészek széles skálája érhető el – ezek gondoskodnak a járművek működésének zavartalan és biztonságos fenntartásáról – többek között autóbusz-alkatrész webáruházakban is. Ezek olyan online platformok, amelyek lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy könnyen és gyorsan szerezhessék be a szükséges alkatrészeket. Az autóbusz-alkatrész webáruházak számos részegységet kínálnak – általában versenyképes áron –, legyen szó a motor alkatrészeiről, a futóműről, a fékrendszerről, az elektromos rendszerekről, a világításról vagy más kiegészítőkről.

Az autóbuszok széles skálája van használatban világszerte; e járművek folyamatos üzemeltetése és karbantartása kritikus fontosságú az utasok biztonsága és kényelme érdekében. Az autóbuszok állandó igénybevételnek vannak kitéve, ami idővel kopást és meghibásodást eredményezhet, emiatt fontos, hogy a tulajdonosok gyorsan és hatékonyan tudjanak hozzájutni azokhoz az alkatrészekhez, amelyekre szükségük van a javításhoz.

Az autóbusz-alkatrész webáruházak ebben a tekintetben kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak az autóbusz-tulajdonosoknak és a flottaüzemeltető cégeknek. Gyakran együttműködnek különféle gyártókkal és beszállítókkal, így biztosítva, hogy ügyfeleik a legmagasabb minőségű és eredeti alkatrészekhez jussanak hozzá.

Az autóbusz-alkatrész webáruházak előnyei

Az autóbusz-alkatrész webáruházaknak számos előnye van a hagyományos üzletekkel szemben. Az online vásárlás lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy kényelmesen, bármikor és bárhonnan böngésszenek a kínálatban. Ez különösen előnyös lehet azok számára, akiknek rendszeresen nagy mennyiségű alkatrészt kell beszerezniük. Emellett az online áruházak gyors szállítási lehetőségeket is kínálnak.

További előny az átláthatóság és az árak versenyképessége. Az autóbusz-alkatrész webáruházak részletes termékinformációkat nyújtanak az összes termékről, emellett az online vásárlás lehetőséget biztosít az árak összehasonlítására is.

Ha autóbuszt üzemeltet, tekintse meg autóbusz-alkatrész webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Vásároljon teherautó alkatrész webáruházból a télálló autóhoz!

teherautó alkatrész webáruházA téli felkészítés vagy pótlás egyszerűen történik a teherautó alkatrész webáruházunk közreműködésével.

A szállításra specializálódott cégek a téli hónapokban is ugyanúgy kiküldik a járműveiket az utakra. Az áruszállítás, fuvarozás világában nem áll meg az élet ilyenkor sem. A verseny diktálta tempót azok a cégek tudják teljesíteni, akik a kihívásokkal szemben mindig naprakészek.

A tél ilyen kihívások elé állítja a teherautókat

A hideg időjárás egyik, első számú jellemzője az utak biztonságának csökkenése. A csapadék és a mínuszok miatt csúszóssá válik az utak felülete. Lassabban lehet haladni, a sofőrtől nagyobb összpontosítást igényel a jármű irányítása.

A másik tényező a látási viszonyok romlása. Egy teherautó sofőr több órát és több száz kilométert is vezet naponta, így a korán bekövetkező sötétedés és a késői napkelte miatt gyakran kell rossz körülmények között vezetnie. A biztonságos utat nehezíti, ha havas eső, sűrű köd vagy zuhogó hó borítja be a burkolatot.

A teherautót nem szabad útnak indítani ezek nélkül az alkatrészek nélkül

A járműről nem hiányozhat a tiszta, nem matt üvegű fényszóró, ami segít a teherautó előtt lévő akadályokat észrevenni. Az autóüveg törlését végző lapátra gyakran van szükség téli csapadék, jegesedés esetén. A sofőr kényelméről a megbízhatóan működő beépített fűtés gondoskodik. A téli gumiabroncsok stabil tapadást, biztos irányíthatóságot, gyorsabb haladást, csúszkálástól mentes utakat biztosítanak.

Szükség lehet hóláncra is, ha a járművel vidéki utakra téved a sofőr vagy hatalmas havazás után indul útnak. Csupa olyan dolog, ami nyáron értelmét veszti, de télen életmentőnek bizonyul.

Valamelyik alkatrész, kiegészítő megadta magát vagy hiányzik? Az újat haladéktalanul szerezze be, mielőtt a következő út esedékessé válik! A jármű épsége és a sofőr biztonsága múlik ezen, ahogyan a cég bevétele is.

Az új alkatrészekre nem kell sokat várnia, egyszerűen csak vegye fel a kollégánkkal a kapcsolatot. A weboldalon szerepelnek az elérhetőségeink, kérjen árajánlatot és rendeljen terméket a webshopból!

Haszongépjármű alkatrész rendelés rendszeres karbantartáshoz

haszongépjármű alkatrészekA haszongépjármű alkatrészek időben megérkeznek a raktárunkból az esedékes karbantartáshoz. Legyen a jármű mindig kifogástalan állapotban!

A teherautók, kamionok sok száz órát és több ezer kilométert gurulnak az országutakon. A járművek folyamatos igénybevételnek vannak kitéve, ami megköveteli a rendszeres ellenőrzést. Érdemes tudatosítani, hogy mivel jár a szükséges teherautó karbantartás elhanyagolása.

A karbantartás és javítás, a jármű életének meghosszabbítói

1. költséghatékonyság

Egyértelműen megnövekednek a jármű fenntartási költségei, mert az elhanyagolás oda vezet, hogy ami el tud romlani, az elromlik és a javítása helyett komplett alkatrészcserére kell költeni. Ez hosszú távon csak egyetlen eredménnyel járhat, a teherautó élete vége gyorsan elérkezik, újat kell majd vásárolni.

2megelőzés

Megbízhatatlan működéssel számolhat út közben. Alapvető feladatnak számít az elektromos alkatrészek naprakészen tartása.  Az akkumulátort a hideg idő közeledtével fokozott figyelemmel kell kezelni. Egy fuvarozó jármű parkolás közben is fogyaszt áramot, ezért szóba sem jöhet, hogy minden, árammal működő alkatrész ne tökéletesen végezze a feladatát.

Az elektromos elemek mellett alapvető a szűrők, gumiabroncsok, fék, lámpák rendszeres vizsgálata és az észlelt hibák kijavítása. Az egyes alkatrészek, gyártók által előírt élettartamát is rendszeresen követni kell és ügyelni a csere idejének betartására.

3. környezetvédelem

Nagyobb szennyezéssel jár a közlekedés. A karbantartott jármű nem csupán a tulajdonosnak biztosít kiszámíthatóságot, de a környezetvédelmet is támogatja. A biztonságosan működő jármű kevesebb károsanyagot juttat a levegőbe és kisebb környezeti terhelést okoz, mint egy rosszabbul teljesítő jármű. Gondoljunk bele abba is, hogy egy baleset milyen szennyezéssel járhat. Ennek az esélyét is csökkenteni lehet ellenőrzéssel.

A már számtalanszor bizonyított Iveco alkatrészek minőségében hosszú távon megbízhat. A teherautók és kamionok alkatrész utánpótlása rendeléssel is tökéletesen kivitelezhető, bukkanók és késések nélkül. A megrendelhető alkatrészekről üzenetben érdeklődjön!

A kiváló műszaki állapothoz új autóbusz alkatrészekre van szüksége?

autóbusz alkatrészekAz autóbusz alkatrészekre akkor van szükség, ha valamelyik alkatrész műszaki állapota többé már nem felel meg a követelményeknek.

Az öreg, sérült, hibás alkatrészek minden járműben azonnali cserét követelnek meg. Az elhanyagolt alkatrész magától nem fog megjavulni és állapota kihathat a többi elemére is a járműnek. A romló műszaki állapotú jármű veszélyes a sofőrre, az utasokra és a környezetére is, nem lehet vele biztonságosan közlekedni.

Hibátlan alkatrészek, sikeres vizsga

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy csak az elvárt szinten teljesítő járműveket engedik át a műszaki vizsgákon. Az autóbuszok a 3,5 tonnánál nehezebb járművek kategóriájába tartoznak, ezekre a járművekre pedig évente kötelező ellenőrzés vár. Ez nem is tűnik olyan gyakorinak, ha belegondolunk, hogy mennyi ember testi épsége függ a busz alkatrészeinek az épségétől is.

A műszaki vizsgán szigorúan veszik a hibákat, egy bizonyos szint alatt már bukásra ítélik a járművet, ami azzal jár, hogy nem mehet forgalomba. Csak a javítást és az újabb, sikeresen teljesített műszaki vizsgát követően szállíthat ismét utasokat egy ilyen busz.

Pótolja a hiányosságokat!

Ne kockáztassa a megélhetését, se a befektetését, vigyázzon a buszra, pótolja a hiányosságokat időben! A gumiabroncsoktól a szélvédőkön át a futóművekig és a lámpákig semmit sem hagynak ki a szakemberek, így nem lehet a jószívűségükre apellálni. Körülbelül egy órát vesz igénybe egy ilyen eljárás, de súlyos következményekkel járhat a jármű tulajdonosára nézve, ha nem a legjobb állapotú járművel jelenik meg.

Csak olyan alkatrész építhető be, ami minősített, ellenőrzött, de a gyári mellett lehet utángyártott is. A szükséges dokumentumokat be kell mutatni, amik igazolják, hogy az alkatrész ellenőrzött forrásból származik.

A kereskedésünk a márkás alkatrészek beszerzését vállalja autóbuszok és teherautók, valamint pótkocsik számára. Megkönnyítjük a dolgát, mert csak ki kell töltenie az ajánlatkérő űrlapunkat online, elküldeni nekünk és a válaszunkban meg fogja tudni, van e raktáron a keresett alkatrészből. 

Kamionalkatrészek: a biztonság és hatékonyság kulcsai

iveco alkatrészek, teherautó alkatrészKamionalkatrészek széles választékával várjuk minden kedves vásárlónkat – forduljon hozzánk Ön is bizalommal!

A kamionok az áruk szállításának meghatározó eszközei, és éppen ezért alapvető elvárás velük szemben a megbízhatóság és a hatékonyság – ennek kulcsa a minőségi kamionalkatrészek használata. Az alábbi cikkben bemutatjuk, hogy hogyan járulnak hozzá az alkatrészek a kamionok hatékony működéséhez és a sofőrök biztonságához!

A minőség a legfontosabb

A kamionok a legtöbbször hosszú utakat tesznek meg, gyakran nehéz körülmények között; az ilyen igénybevételnek kitett járművek esetében a minőség alapvető követelmény. A teherautó alkatrészek biztosítják, hogy a járművek megbízhatóan működjenek, és kevésbé legyenek kitéve a meghibásodások kockázatának. A minőségi alkatrészek nem csak az üzemeltetési költségeket csökkentik, hanem a járművek élettartamát is meghosszabbítják.

Biztonság az első helyen

A kamionsofőrök biztonsága kritikus fontosságú. A rossz minőségű vagy elhasználódott teherautó alkatrészek komoly veszélyt jelenthetnek a közúti biztonságra. A fékrendszer, a motor és a futómű kulcsfontosságúak a biztonság szempontjából. A minőségi kamionalkatrészek garantálják, hogy az összes rendszer megfelelően működjön.

Hatékonyság és teljesítmény

A minőségi kamionalkatrészek nem csak a biztonságot, hanem a járművek hatékonyságát is javítják. A minőségi alkatrészek csökkenthetik az üzemeltetési költségeket, javíthatják a fogyasztást és növelhetik a motor hatékonyságát, ez pedig pozitív hatással lehet a vállalkozás jövedelmezőségére is.

Cégünk elkötelezett a magas minőségű teherautó – elsősorban Iveco – alkatrészek forgalmazása felé. Széles választékunkban megtalálhatóak a fékrendszerek, a futóműalkatrészek, a világítás alkatrészei és egyéb fontos elemek, amelyek biztosítják a kamionok megbízható és biztonságos működését.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kamion- és teherautó alkatrészek iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott termékeket, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Mért éri meg a rendszeres kamion karbantartás?

kamion karbantartásMit nyer Ön a rendszeres kamion karbantartással? Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy miért nem ajánlatos elhanyagolni egyetlen járművet sem.

A szállítással, fuvarozással foglalkozó vállalkozások komplett gépparkot tartanak fenn. Egyértelmű, hogy a vállalkozás alapját a kamionok adják, amik a szállítást bonyolítják a kamion sofőrök vezetésével. A megbízható járművek, a kielégítő műszaki állapotú kamionok nélkül a cég bevétele kerül veszélybe, az alkalmazottak állása válik bizonytalanná.

Óvja a kamionokat, óvja a vállalkozását!

Mit nyer azzal, ha vásárlás után is gondot fordít a járművek ellenőrzésére? A biztonságos háttér megteremtése egyértelmű előnye a kiváló műszaki állapotú, használatra kész kamionoknak. Az ellenőrzött kamionokban a hibákat időben kiszűrik, így elkerülhetőek a váratlan és sokszor magas javítási költségek. A cég havi kiadásai kiszámíthatóbbak, szabályozhatóbbak lesznek hosszú távon is.

A kamion a teljesítménye legjavát nyújtja és teljes munkaidőben képes gurulni az utakon és nincsenek váratlan leállások. Az áru és a sofőr is biztonságban vannak egy ilyen járműben. A kamion értéke stabil marad, ez egy későbbi értékesítés alkalmával hasznosnak bizonyul majd. Az ellenőrzésből nem maradhat ki a motor, a fék, a szűrők, a gumik sem.  A kamion külseje is lényeges, hiszen magát a céget képviseli, nem lehet ez sem elhanyagolt. A kamion naprakész állapota jól jön a műszaki vizsgához is, hiszen csak kifogástalan járművet engednek át.

A járműve a cége hosszú távú befektetése, bánjon vele úgy, hogy értékálló legyen!  A cégünk az alkatrész forgalmazás piacán a vezető szerepek egyikét tölti be. Márkás termékekkel kereskedünk, elsősorban az IVECO termékeit juttatjuk el a tehergépjárművek tulajdonosainak. Legyen Ön is a vásárlónk, ha kényelmesen és nem utolsósorban eredményesen szeretne beszerezni új alkatrészeket! A weboldalunkon hasznos információkat talál a vásárlásról, de szívesen válaszolunk a kérdéseire, amennyiben kapcsolatba lép velünk az elérhetőségeink egyikén.

Pótkocsi alkatrész beszerzés cseréhez

pótkocsi alkatrész beszerzésA pótkocsi alkatrész beszerzésből nem lesz kudarcba fulladt kísérlet vagy túlságosan macerás vállalkozás, ha hozzánk fordul.

A kamionok és teherautók számos okból kaphatnak új alkatrészeket. Egy alkatrészcsere azt jelenti, hogy a régi alkatrész teljesítménye már nem felel meg annak a szintnek, ami a biztonságos és kiszámítható működéshez kell. A hibás vagy túlságosan régi alkatrész nem maradhat a helyén, mert az balesetveszéllyel jár. Amennyiben a csere elmarad, úgy, a jármű is parkolópályára kerül és kiesik a munkából. Egyértelmű, hogy a tulajdonosnak érdeke a mielőbbi beszerzés, különben a költségeit növeli meg a halogatással, illetve a bevételeit csökkenti.

Az új alkatrész az eredeti minőségi pótlása

A kamionok és teherautók nagy méretű járművek, amik az utakon viszonylag gyakran szenvednek balesetet. A szállítás közben műszaki hiba is meglepheti a járművet, ami szintén végződhet azzal, hogy az alkatrészek tönkremennek. Legyen az egy hátsó lámpa, rugócsapszeg, pótkocsi kerékanya vagy pótkocsi vonórugó, a jármű gyártmányához, típusához illő alkatrész kell majd a cseréhez.

A pótkocsi alkatrész beszerzésének további oka lehet az is, ha a járműnek az esedékes műszaki vizsgán kell helyt állnia. Csakis akkor fog sikeresen vizsgázni a kamion vagy teherautó, ha mindent rendben találnak az ellenőrzésnél és az alkatrészek is kifogástalan állapotban vannak. A javítás nem várhat, ezért a beszerzést is gyorsan el kell intézni a cél érdekében. Az eredeti alkatrészek minőségével megegyező pótlásra van szükség minden csere alkalmával.

A cégünk azért jött létre, hogy az alkatrész pótlást biztosítsa a teherjárművek és buszok számára. Kizárólag elismert márkák termékeinek a forgalmazásával foglalkozunk és az a célunk, hogy az ügyfeleknek ne kelljen semmilyen kompromisszumot kötnie. Az ügyfélközpontú hozzáállásunkat tükrözi az is, hogy rövid szállítási idővel számolhatnak a megrendelőink. A további, felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk minden érdeklődőnek a megadott elérhetőségeink egyikén.

Teherautó alkatrész webáruház járműpark fenntartásához

Teherautó alkatrész webáruházEgy megbízható teherautó alkatrész webáruház kiváló beszerzési forrása a jármű alkatrészeknek. Alapozza meg a járműparkja színvonalát velünk!

Bizonyos vállalkozások tevékenysége járművek használatán alapszik. Ilyen vállalkozás például egy fuvarozással foglalkozó cég, de a személyszállítást sem lehet kihagyni a listáról. A buszok és teherautók nélkül lehetetlenné válik a szállítás, de ugyanígy a működésképtelen járművekkel sem lehet messzire jutni.

Szerezzen új alkatrészt, tartsa meg a régi járművet!

Egy járműpark kialakítása és fenntartása nem kevés pénzbe kerül. A tulajdonosoknak az az érdeke, hogy az eredeti járműveket megtartsák, méghozzá a lehető legjobb állapotban. Egy új teherautó vagy busz kétségtelenül nagy összegbe kerül, amit a cég kasszája megérez. Ma a cégek többsége nem engedheti meg magának, hogy meggondolatlanul költekezzen. A bizonytalan jövő és a gyorsan változó gazdasági helyzet is arra sarkallja a cégeket, hogy megfontolják a kiadásaikat és jobban vigyázzanak a munkaeszközeikre.

Egy teherautó, busz váratlanul lerobbanhat, út közben műszaki hiba húzhatja keresztül az útitervet. Amennyiben az ellenőrzés alkalmával bebizonyosodik, hogy elkerülhetetlen egy vagy több alkatrész cseréje, azonnal meg kell rendelni az újat. A teherautó alkatrész webáruházunkból rövid határidővel megkapja a márkás alkatrészeket.

Az ügyfélszolgálatunkat úgy szerveztük meg, hogy a vevők számára biztosítsuk a gyors ügyintézést. Ennek köszönhetően az alkatrészek beszerzése rövid átfutási időt igényel. Az új teherautó alkatrészekkel a régi jármű ismét megbízhatóan tud majd kimenni az utakra és lebonyolítani a fuvarozást, illetve szállítást.

Az alkatrészellátást buszok és tehergépjárművek számára biztosítani tudjuk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a termékeink és az áraink meggyőzőnek bizonyultak és vásárolni szeretne tőlük! Az évek óta stabilan működő alkatrész kereskedésünkre mindig számíthat. Szívesen adunk további információkat az érdeklődőknek a feltüntetett elérhetőségeink egyikén.

Pótkocsi alkatrészekre lenne szüksége?

pótkocsi alkatrészekSzeretne pótkocsi alkatrészeket vásárolni karbantartási munkálatokhoz? Megtalálta az ideális helyet, legyen az ügyfelünk, nézzen körbe webshopunkban!

Ahhoz, hogy a szállítmányozás zökkenőmentes legyen, az üzemeltetőknek nagy gondot kell fordítaniuk a járműflotta karbantartására. Ehhez szükség lehet pótkocsi alkatrészekre, azonban ezek minőségét sem lehet a véletlenre bízni.

Forduljon az igazi szakértőkhöz!

Cégünk évek óta foglalkozik pótkocsi alkatrészekkel, amelyeket az érdeklődők könnyedén elérhetnek az online üzletünkben. Tisztában vagyunk azzal, hogy sok minden múlik termékeink minőségén, ezért kizárólag a legjobb pótkocsi alkatrészeket kínáljuk.

Pótkocsi alkatrészeink felhasználásával a karbantartás eredményes lesz. A járműflotta kifogástalan állapotú lehet, ezáltal garantált a biztonságos munkavégzés, gördülékeny szállítmányozás.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kamion alkatrész rendelés, ha gyors megoldásra van szükség

Kamion alkatrész rendelésKamion alkatrész rendeléshez keres megbízható céget, ami gyorsan szállít? Forduljon hozzánk, mi széles raktárkészlettel és megbízható partnerekkel várjuk! 

Ha egy kamionhoz alkatrészre van szükség, azt általában igyekszik az ember a lehető leghamarabb megoldani, hogy minél kevesebb ideig kelljen nélkülözni a járművet. Ezért érdemes egy olyan céget keresni, amihez bármikor fordulhat kamion alkatrész rendeléssel kapcsolatban, az gyors megoldást nyújt. 

Az 5Guriga Kft. előnye, hogy nagy raktárkészlettel rendelkezik, így számos esetben azonnal tudja biztosítani a szükséges terméket. Ha még sincs raktáron az adott alkatrész, akkor pedig megbízható partnercégeinkhez fordulunk, akik gyorsan, általában néhány napon belül kiszállítják részünkre. Így Önnek nem kell sokat várnia, és nem szükséges hónapokon át nélkülöznie a járművet. 

Amennyiben kamion alkatrész rendeléshez keres megbízható céget, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Gördülékeny ügyintézéssel állunk rendelkezésére és mindent megteszünk azért, hogy a szükséges alkatrészt a lehető leghamarabb tudjuk biztosítani. 

A téli felkészítésnél is számoljon a haszongépjármű alkatrészeinkkel!

haszongépjármű alkatrészFuvarozás és szállítmányozás a fő tevékenysége? Az új haszongépjármű alkatrészek beszerzését bonyolítsa le a mi cégünknél!

A tél több csapadékot és kevesebb természetes fényt jelent. Ebben az időszakban kizárólag a télre felkészített járművekkel szabad nekivágni a megbízások teljesítésének. Az évszak előtt ajánlott egy alapos karbantartásnak alávetni a járművet. Ebből kiderül, hogy vannak e olyan alkatrészek, amik nem funkcionálnak úgy, ahogyan kellene. 

Az új haszongépjármű alkatrészeket rendelje meg és pótolja, mielőtt elindítja a fuvarozó járműveket a céljuk felé. A téli hidegnek leginkább az akkumulátorok vannak kitéve, amik ilyenkor gyorsabban merülnek. Az utánpótlásról gondoskodni kell időben. A világítás legalább olyan fontos, mint az akkumulátor, hiszen korán sötétedik, de a rosszra forduló időjárás is nehezíti a látási viszonyokat. Az ablaktörlők és a fűtés is kritikus pontot jelent a jármű téli felkészítésében.

Felkészült, biztonságos és komfortos járműveket küldjön az utakra télen is. A haszongépjármű alkatrészeinkkel minden jármű megfelelhet a követelményeknek.

Miért minket válasszon az IVECO alkatrészek rendeléséhez?

IVECO alkatrészek rendeléseAz IVECO alkatrészek rendelését webshopunkban gyorsan, kényelmesen lebonyolíthatja, óriási kínálatból. Érdemes hozzánk fordulnia, ha nem szeretne csalódni!

Ha kamionhoz vagy teherautóhoz van szüksége alkatrészre, hamar észre fogja venni, hogy számtalan beszerzési forrás van. Ha még nincs tapasztalata egyetlen üzlettel sem, akkor nem lesz könnyű eldöntenie, hogy honnan vásároljon, de az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes hozzánk fordulnia

Rövid határidő: hozzánk fordulva gyorsan lebonyolíthatja az IVECO alkatrészek rendelését. Raktárkészletünk hatalmas, ezért a szükséges alkatrész gyakran azonnal rendelkezésre áll, de ha beszerzésre van szükség, azt is igyekszünk a lehető leghamarabb biztosítani. 

Szakértelem: munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, és szívesen állnak rendelkezésére szakmai kérdésekben is.

Folyamatos akciók: árainkat igyekszünk alapvetően is versenyképes áron tartani, de folyamatosan számos terméket kínálunk kedvezményes áron.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, ha IVECO alkatrészeket vásárolna, cégünkben nem fog csalódni Ön sem! 

Mely teherautó alkatrészeket célszerű gyakran ellenőrizni?

teherautó alkatrészekNe feledkezzen meg a teherautó alkatrészek ellenőrzéséről! Ha szükséges, szerezze be kínálatunkból az új elemeket, nézzen körbe a választékban!

A teherautók alkatrészei óriási terhelésnek vannak kitéve, elég csak a hosszú, megtett utakra gondolniuk a használóknak. A járművek további biztonságos alkalmazásához elengedhetetlen bizonyos alkatrészek rendszeres ellenőrzéseSzámos baleset, műszaki hiba elkerülhető a körültekintéssel!

Rendkívül fontos, hogy legalább évente megtörténjen a fékrendszerben található alkatrészek vizsgálata. A fékezés során a nagy tömegű járművek óriási teljesítményt fejtenek ki. Igen kockázatos például kopott féktárcsával, fékbetéttel útnak indulni, főleg most az őszi és téli szezonban, amikor különösen lényeges szempont, hogy a fékrendszer kifogástalan állapotú legyen.

Célszerű még a világító berendezésekkel is foglalkozni, továbbá a gumiabroncsokat, karosszériát is tanácsos megvizsgálni.

Tőlünk könnyedén beszerezheti az új teherautó alkatrészeket. Bővebb információkért keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Kamion alkatrész bolt, a legkedvezőbb ajánlatokkal

Kamion alkatrész boltKamion alkatrész boltunkból a hiányzó alkatrészeket tudja megvásárolni gyártmány és típus alapján. A legkedvezőbb alkatrészt ajánljuk Önnek keresgélés nélkül.

A kamionok javítása, felújítása vagy karbantartása is alkatrészigényekkel járhat. Az új alkatrészt nem csupán rövid idő alatt és a megfelelő minőségben tudja beszerezni, ha hozzánk fordul, hanem biztos lehet abban is, hogy a megfelelő terméket kapja. Ebben segít az ajánlatkérő űrlap, az ajánlatkérés menüpontban. Az alapvető információk megadásával tud minket informálni arról, hogy mire van szüksége kamion alkatrész boltunkból. Ha rendelkezünk a kérésnek megfelelő alkatrésszel, hamarosan kézhez kapja és megtörténhet az alkatrész beszerelése. A célorientált beszerzéshez használja ezt a lehetőséget!

Kamion alkatrész boltunkból mindig sikerélménnyel tud távozni, mert rövid idő alatt megkap minden információt arról, hogy rendelkezünk e a szükséges alkatrészekkel az Ön számára. Az ajánlatkérésekre mindig igyekszünk gyorsan reagálni. Keressen minket bizalommal!

Kamion alkatrész ajánlatkérés: a mi árainkban nem fog csalódni!

kamion alkatrész ajánlatkéréskamion alkatrész ajánlatkérésnek köszönhetően megbizonyosodhat róla, hogy valóban megéri nálunk vásárolni. Keressen minket bizalommal Ön is! 

A kamion alkatrészek beszerzése nem mindig könnyű, van, hogy egy-egy termék után sokat kell kutatni. Ráadásul az sem mindegy, hogy hol vásároljuk meg a szükséges dolgokat, hiszen a megfelelő típus mellett a megbízhatóság és az ár is rendkívül fontos. Cégünknél a kamion alkatrész ajánlatkérés azonban gyors és egyszerű. 

kamion alkatrész ajánlatkérésnek köszönhetően könnyen megbizonyosodhat róla minden ügyfelünk, hogy valóban megéri nálunk vásárolni. Az ajánlatkérés nagyon gyorsan, pár perc alatt leadható, csupán néhány adatot kell megadni az űrlapon. Cégünk igyekszik a lehető legkedvezőbb megoldást megtalálni, így garantált, hogy nálunk jó vásárt csinálnak a járműtulajdonosok. 

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és vegye igénybe a kamion alkatrész ajánlatkérést! Ha kérdése merült fel, bátran lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken

 

Kamion alkatrész rendelés ügyfélbarát feltételekkel!

Kamion alkatrész rendelésKamion alkatrész rendelés megbízható webshopból, rövid szállítási határidővel, nagy választékból, megfizethető áron. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is!

A kamion alkatrészek beszerzése sajnos nem mindig egyszerű. Előfordul, hogy bizonyos termékek nem azonnal elérhetőek és többet kell várni rájuk, azonban erre nem feltétlenül van idő egy áruszállítással foglalkozó cégnél. Annak, aki szeretne biztosra menni, és ügyfélbarát feltételekkel bonyolítaná le a kamion alkatrész rendelést, érdemes hozzánk fordulnia! 

A kamion alkatrész rendelés webshopunkban néhány kattintással megoldható. Nagy választékunknak köszönhetően szinte minden megtalálható a kínálatunkban, és arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban ki is szállítsuk a megrendelt termékeket. Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is megéri hozzánk fordulni. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, nézzen körül nálunk! Ha kérdése merült fel a kamion alkatrész rendeléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítünk mindenben! 

Volvo kamion alkatrészekkel újra gurul a kamion!

Volvo kamion alkatrészekVolvo kamion alkatrészek közvetlenül a beszállítótól. A teherszállító járművek alkatrészpótlása problémamentes, ha minket választ.

A beszállítóink között a Volvo is megtalálható, ennek köszönhetően új, kedvező áron kapható kopó alkatrészekkel és pótalkatrészekkel tudjuk ellátni a vásárlókat. A Volvo termékeinek széles kínálatát tudjuk nyújtani az érdeklődőknek a forgalomban lévő generációk és típusok alapján.

Volvo kamion alkatrészekből folyamatos utánpótlást kapunk, ahogyan a többi beszállító termékeiből is. Ennek köszönhető, hogy a vásárlóinknak nem kell hosszú heteket várnia arra, hogy kézhez kapják a megrendelt, hiányzó alkatrészt. Tervezzen előre a karbantartással, javítással és rendeljen olyan helyről új alkatrészeket, ahonnan határidőre ki is szállítják azokat!

Volvo kamion alkatrészeket a megszokott, kiváló minőségben kapjuk és forgalmazzuk. Az alkatrészpótlás minden típusú tehergépkocsi elemre kiterjed, legyen az futómű, világítás, motor vagy fékrendszer alkatrész. Kérjen ajánlatot üzenetben!

Pótkocsi alkatrész webáruházunk kedvező árakkal várja!

Pótkocsi alkatrész webáruházPótkocsi alkatrész webáruházunkban kedvező áron vásárolhatja meg a szükséges alkatrészeket, megbízható, online rendeléssel, rövid szállítási határidővel. 

Egy szállítmányozási szolgáltatást nyújtó cégnél rendkívül fontos a járművek megfelelő karbantartása, hiszen csakis így garantálható a zökkenőmentes működés. Ehhez elengedhetetlen, hogy amikor valamilyen alkatrészre van szükség, azt megbízható forrásból szerezzük be. Amennyiben ilyet keres, érdemes pótkocsi alkatrész webáruházunkhoz fordulnia! 

Pótkocsi alkatrész webáruházunkban mindent megtalál egy helyen, méghozzá kedvező áron. A vásárlást gyorsan, kényelmesen lebonyolíthatja online, a rövid szállítási határidőnek köszönhetően pedig néhány nap múlva már Önnél lesznek a megrendelt termékek. Bennünk megbízható partnerére talál az alkatrész vásárláshoz. 

Ha kérdése merült fel termékeinkkel kapcsolatban vagy segítségre van szüksége a rendelés lebonyolításához, forduljon bizalommal pótkocsi alkatrész webáruházunk munkatársaihoz, akik szívesen állnak rendelkezésére! 

Kamion alkatrészek rendelése várakozás nélkül

kamion alkatrészek rendelésekamion alkatrészek rendelésében segítünk minden érdeklődőnek. Ne keresgéljen hiába, vásároljon megbízható helyről!

A szállításra használt járművek állapotában beálló változások hatással vannak arra is, hogy mennyire használható a jármű. Egy szállításban aktívan részt vevő kamionnak nem lehetnek műszaki hibái, különben a szolgáltatás színvonala esni fog. A műszaki hiba kijavítása sok esetben új alkatrészekkel történik meg. A kamion alkatrészek rendelése éppen ezért rövid várakozási idővel kifizetődő.

Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha a járműve javításhoz valamilyen alkatrészt kell megrendelnie! A munkatársaink örömmel segítenek abban, hogy a webáruházunkban forgalmazott, ismert márkáktól származó termékek kínálatából az igényeit kiszolgáló alkatrészeket találja meg.

Miután a kamion alkatrészek rendelése megtörtént, a kiszállítás a lehető legrövidebb határidővel megtörténik. Ennek köszönhetően a kamion javítása késés nélkül történik meg és a járművet ismét csata sorba lehet állítani.

Teherautó alkatrész rendelés: kényelmes megoldás flották számára is!

Teherautó alkatrész rendelésTeherautó alkatrész rendelés megfizethető áron, rövid szállítási határidővel, megbízható webshopból! Cégünkre járműflották üzemeltetői is számíthatnak!

Egy járműflotta üzemeltetése nem mindig egyszerű feladat, hiszen rengeteg szervezésre van szükség a gazdaságos működéshez, ráadásul meg kell oldani a rendszeres szervizelést is, méghozzá minden járműhöz. Amennyiben Ön éppen megbízható céget keres teherautó alkatrész rendeléshez, a legjobb helyen jár! 

teherautó alkatrész rendeléshez mindenképp érdemes egy állandó partnert választani, hogy szükség esetén gyorsan biztosítani lehessen a meghibásodott alkatrészeket. Webshopunk kedvező feltételekkel áll a flottát működtető vállalkozások részélre: széles választék, gyors szállítás és megfizethető, korrekt árak várják az érdeklődőket. A teherautó alkatrész rendelés nálunk bármikor zökkenőmentesen lebonyolítható.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a teherautó alkatrész rendeléssel kapcsolatban! 

Kamion alkatrész Budapesten, elérhető árakon!

Kamion alkatrészt BudapestenKamion alkatrészt Budapesten vásárolni egyszerűbb, mint gondolná! A nagy és ismert márkák termékeiből nem kell közvetlenül a gyártótól vásárolnia, elég, ha a magyarországi forgalmazók egyikétől rendel. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben Budapesten kamion alkatrészt keres!

A kamionok és teherautók alkatrész utánpótlása a fővárosban dolgozó vagy ott is működő vállalkozóknak, cégeknek nem lehet probléma, hiszen több forrás is a rendelkezésükre áll. A mi cégünk is alkatrészek beszerzésével és értékesítésével foglalkozik autók, buszok, kamionok és teherautók számára. A kamion alkatrészekből Budapesten nagy a kínálat, de ez persze nem jelenti azt, hogy minden egyes eladó terméke ugyanolyan színvonalnak felel meg. Ha szeretne a legjobb minőségű kamion és teherautó alkatrészekből válogatni, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

A kamion alkatrészeket Budapesten megtalálható cégünk webáruházából tudja megrendelni, az ország bármelyik részéből. Nem kell fővárosinak sem lennie ahhoz, hogy budapesti kamion alkatrészeket tudjon beszerezni. A vásárlás nagyon egyszerű, nem szükséges hozzá utaznia, csak ki kell választania a weboldalon, hogy milyen márkák érdeklik és az elérhető alkatrészekből válogatni. Természetesen nem kell nélkülöznie a szakmai segítséget sem, mert a honlapunkon szerepelnek űrlapok, amiket kitöltve el tud juttatni nekünk. A kollégáink a megadott adatok alapján tudnak Önnek olyan kamion és teherautó alkatrészeket ajánlani, amik megfelelnek a járműveinek.

Az évek óta töretlen színvonalon teljesítő, világszerte ismert kamion és teherautó alkatrész gyártók legjobbjaitól érkeznek a termékeink, amiket kedvező áron tudnak megvásárolni az érdeklődők.

A kamion alkatrész budapesti kínálatáról érdeklődjön nálunk bizalommal! Vegye fel a kapcsolatot a cégünkkel a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és tegye fel nekünk a kérdéseit az általunk forgalmazott, márkákról, termékekről! Legyen egyszerűbb a vásárlás, kérjen tőlünk online árajánlatot a kiválasztott alkatrészekre!

Kamion alkatrészek beszerzése nagy tapasztalattal!

kamion alkatrészek megbízható forgalmazóját keresi? A cégünk segít Önnek is abban, hogy időben megkapja azt a minőséget, amiért fizetett. Mi az, amit egy kamion alkatrészben keres a vásárló? Mi ügyelünk arra, hogy ismerjük a vásárlóink igényeit és azokat folyamatosan figyelemmel is kísérjük. Tudjuk, hogy az igények változhatnak és mi készek vagyunk ehhez igazodni.

kamion alkatrészek világában is állandó értéket képvisel a minőség. A megrendelhető termékeinkből olyan választékot tudunk kínálni a vásárlóknak, ami nemzetközi szinten is megállja a helyét. Ez annak köszönhető, hogy olyan ismert és elismert márkákat tudunk bemutatni a kamion alkatrészek iránt érdeklődőknek, mint amilyen az Iveco is.

A szolgáltatásaink színvonalára legalább ugyanolyan hangsúlyt fektetünk, mint a kamion alkatrészek rendelésére, válogatására.

Ügyfélközpontú hozzáállással segítjük a vásárlókat és minden alkalommal az a célunk, hogy ők mindennel elégedettek legyenek. A megrendelt kamion alkatrészek egy része ugyan olasz beszállítóktól érkezik,  de már jól kiépített és olajozottan működő rendszerben, így nem kell kivárni az időt, amíg hosszú hetek után hozzájut az alkatrészekhez a vásárló. A kapcsolatainknak köszönhetően képesek vagyunk sürgős megrendeléseket is teljesíteni, amikre a vásárlónak nincs módja heteket várni. Akár már pár napon belül ki tudjuk szállítani a megrendelt alkatrészeket, nem sokkal a vásárlás után. Tapasztalat és megbízhatóság jellemzi a működésünket.

Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha a kamion alkatrészek rendelését szeretné kiszámítható, megbízható és gyors módon intézni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elvárásai teljesüljenek és a jármű javításhoz, felújításhoz vásárolt alkatrészekkel kapcsolatban. 

Amikor aktuálissá válik a kamion alkatrész  csere és beszerzés, gondoljon cégünkre és lépjen velünk kapcsolatba további információkért! A weboldalunkon tettük közzé a cég elérhetőségeit, itt kérhet árajánlatot és részletes tájékoztatást is kollégáinktól.

Bontott teherautó alkatrész kiváló minőségben!

bontott teherautó alkatrészbontott teherautó alkatrész a javítás és a szerviz során az egyik választási lehetőség. A karbantartás során felmerülhetnek olyan problémák, műszaki hibák, amik alkatrész cserével oldhatóak meg. A fő kérdés az, hogy mennyibe fog ez kerülni a tulajdonosnak. Nem kell mindenképpen a legtöbbet fizetnie akkor, ha egy új alkatrészt kell vásárolnia. Az köztudott, hogy az új alkatrészek a legdrágábbak, de mindenkinek van választási lehetősége. Dönthet úgy, hogy az új alkatrész helyett a bontott teherautó alkatrészt vásárolja meg és kevesebbet fizet. A bontott teherautó alkatrész megvásárlása egy olcsóbb megoldás, ez tény. Az olcsó sajnos sokszor rossz minőséget is jelent, ezért jól meg kell nézni, hogy mit vásárol. Ha szeretne jó vásárt csinálni és kevesebbet fizetni, akkor figyelnie kell arra, hogy megbízható helyről szerezze be a színvonalas terméket. 

Forduljon tehát hozzánk bizalommal, ha szüksége van a régit helyettesítő alkatrészre, de lehetőleg kedvező ár-érték arányban. A teherautók számára bontott alkatrészeket forgalmazunk és a kategóriájában legjobb termékekkel kereskedünk. Bontott teherautó alkatrészből sokféle van, hiszen mindegyik használt valamilyen szinten, de abban is eltérnek, hogy milyen okból kerülnek a bontóba. Tehát a sokféle, bontóba érkező alkatrészből kell kiválogatni szakszerűen azokat, amik tökéletesen eleget tesznek a minőségi követelmények

Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be!

ugrás a belépéshez